Şimdi Ara

ben şampiyonlar ligi kura cekimindeki toplara imnanmiyorum artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz türkiye olarak mimlendiğimizi istenmediğimizi düsünüyorum.o toplarin icinde ne varsa nasıl bi düzenekleri varsa elenmesi gereken takimlar varsa istedikleri gibi eliyorlar.yazık oldu beşiktaşa.iyi başlamişlardi.şimdiden gecmiş olsun .

• Kura çekimini iki kere izledim arsenali çekip okuyan adam resmen güldü. Diğer kuralari okurken gayet ciddiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi toplara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplarda titresim sistemi var. Arsenal gibi bir devin elenmesini istemez Uefa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mi farkediyorsunuz arkadaşlar futbol büyük bir ekonomi.
    Milyon dolarlar dönüyor bu piyasada en ufak bir şey bile şansa bırakılmaz sadece kura konusunda değil en küçük ligden tut en büyük lig yani şampiyonlar ligine kadar her ligin şampiyonu fikstürü çok önceden belli roller oynanıyor bizde izliyoruz. Bunu farkedebilmek için kurada arsenal çıkmasını beklemeniz yanlış
  • - Yaa Santiago Barnebau da Ramos un yaptığı hareket faudu abi penaltıyı vermedi hakem, orda gol bulsaydık elerdik Madrid i.

- Kesin toplar titreşimli, başka takım çıksaydı elerdik

- Ya Türk takımlarını durduruyorlar hepsi Fener in yüzünden!

- Aslında biz iyi takımız ama kura şansımız yok.

Bla bla bla...
  • Bizim kaderimiz zaten hep en zoru geliyor bu tür kuralarda hayırlısı olsun diyelim..Gs deki şans yok işte ne yapalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bizim kaderimiz zaten hep en zoru geliyor bu tür kuralarda hayırlısı olsun diyelim..Gs deki şans yok işte ne yapalım.

• quote:

Bizim kaderimiz zaten hep en zoru geliyor bu tür kuralarda hayırlısı olsun diyelim..Gs deki şans yok işte ne yapalım.

Hep de GS'deki şans arkadaş, pes yani. Bırak Realli, Juventuslu guruptan çıkmayı kaç kere Juve'le Real'le maç yaptın diye sorarlar adama böyle konuşursan. Gerek yok yani bunlara arkadaşım.
  • quote:

Real Madrid,Juventus gibi takımlarla aynı gruba düşüyoruz ve şanslı mı sayılıyoruz? Az mantıklı salla bari.
  • Kuralar delikanlı olsa topun içinde olmazdı
  • Türl takımlarına gıcık bu UEFA
    Fb Bjk arsenal
    2 kere çl gittik 2 dede Real Madrid geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

- Yaa Santiago Barnebau da Ramos un yaptığı hareket faudu abi penaltıyı vermedi hakem, orda gol bulsaydık elerdik Madrid i.

- Kesin toplar titreşimli, başka takım çıksaydı elerdik

- Ya Türk takımlarını durduruyorlar hepsi Fener in yüzünden!

- Aslında biz iyi takımız ama kura şansımız yok.

Bla bla bla...

real madrid in 3. golünde adam drogbaya taban giriyor, real e veriliyor foul ve ordan gol yiyoruz..
    şu khediramıdır nedir 2 kere elle oynuyor penaltı verilmiyor, burakın ayağına bodoslama basılıyor penaltı yok..
    2.maçta ronaldonun attığı gol bariz ofsayt 1-0 da önde başlıyorlar..

geçen sene gruptaki 2.maçta bale bir pozisyonda out a attı topu 10 metre ofsaytti, balenin attığı frikik golünün foul ile alakası yoktu.

böyle büyük ekonomide adamlar kazanacağı paraya bakar teknoloji el vermişse yakalanmadan kılıfını bulur kurayıda çeker, şuan teknolojide birçok akıl almaz icatlar var ve bunu kimse bilmiyor buz dağının diğer kısmı var.

• Yukaridaki arkadaslar hakem olmasa Real Madrid'i elerdik demis ne iciyorlarsa ben de istiyorum aynısından.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    bu iş masumane kader işi değil diğer akadaşların da dediği gibi büyük bir tezgah var toplarda titreşimmi ısımı farklı bir düzenek var ve uefa nın istediği kuralar oluyor ahmet çakara söveriz ederiz ama adam bunu geçen senede söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Yukaridaki arkadaslar hakem olmasa Real Madrid'i elerdik demis ne iciyorlarsa ben de istiyorum aynısından.

Elermiydik eleyemezmiydik bilmiyorum ama maç özetlerini izlemeni öneririm.Drogba'nın kafasına tekme atıldı,Drogba faul yaptı dedi hakem.Ramos net ayağına bastı cezasahası içerisinde Burak'ın,hakem gitti Burak'a sarı kart verdi.Hatta mou Burak'ın pozisyonu penaltıydı dedi.Khedira idi sanırım iki kez elle oynadı hakem görmedi.Ronaldo ofsayttaydı diye hatırlıyorum bi golünde,çok hatalar yapıldı.Yapılmasaydı da yenilseydik taraftar bir şey diyemezdi,dediğim gibi maçları izlemediysen bile git özeti izle çok zor değil.

• quote:

Yukaridaki arkadaslar hakem olmasa Real Madrid'i elerdik demis ne iciyorlarsa ben de istiyorum aynısından.

İnkar mı ediyorsun o pozisyonun penaltı olduğunu? O maçtan en kötü beraberlik alırdık hakem katletmese.

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Elermiydik eleyemezmiydik bilmiyorum ama maç özetlerini izlemeni öneririm.Drogba'nın kafasına tekme atıldı,Drogba faul yaptı dedi hakem.Ramos net ayağına bastı cezasahası içerisinde Burak'ın,hakem gitti Burak'a sarı kart verdi.Hatta mou Burak'ın pozisyonu penaltıydı dedi.Khedira idi sanırım iki kez elle oynadı hakem görmedi.Ronaldo ofsayttaydı diye hatırlıyorum bi golünde,çok hatalar yapıldı.Yapılmasaydı da yenilseydik taraftar bir şey diyemezdi,dediğim gibi maçları izlemediysen bile git özeti izle çok zor değil.

Hocam macı yenerdiniz yenmezdiniz o ayrı mesele ben turu diyorum.Ki özeti izlememe gerek yok o maç stattaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedGunners

Toplarda titresim sistemi var. Arsenal gibi bir devin elenmesini istemez Uefa.

Aksine Arsenal gibi bir takımı eleyebilen bir takımın (Beşiktaş olmasına gerek yok illa) maçları daha fazla ilgi çekmez mi? Yani belki de ben o kadar komplo teorisi kurmak istemiyorum. :)
  • Valla kimse kusura bakmasında ben bir GS taraftarı olarak 30 yaşındayım 30 senedirde avrupa kuralarında hile yapıldığını düşünürüm. Kanıtım var mı yok. Ama öyle olduğunu düşünüyorum. Gs değil mesele tüm takımlar için aynı. Para üzerine kurulu olduğu için ona göre bir eşleşme yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.