Şimdi Ara

BEN SALAĞIM OYUNU BIRAKTIM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi ki salaklık yaptım tam da zamanında oyunu bırakytım lise 2 ye geçtim dersler bu sene ağırlaşacak
    oyunu bırakmak istiyodum ne zamandır

pazarda dolanıyodum cebimde para kalmış unutmuşum koymayı bankaya sonra bakıyım parasız çekilcek mi belki bi bug olur çekerim dedim bi baktım item bende şok oldum sonra bi baktım bütün paramı o iteme vermişim itemin adı bende kalsın pazardaki pahalı itemlerden biriydi (işin kötü yanı bana lazım olmayan ve değerinden çok çok fazlaya koyulmuş bi item olması.)Satmaya kalksam bikaç gb zarara girerim. Gitti bütün param boş yere dedim boşuna oynamışım oyunu ne zamandır şu an itibariyle oyunu sildim.Allah' ım sana şükürler olsun tam zamanında bıraktım oyunu para verseler de oynamam bu oyunu artık

çok rahatladım üstümden büyük bi yük kalktı gerçekten çok güzel oluyomuş bırakmak zaten bırakmak istiyodum bu da basit bi bahane oldu bırakmam için

edit : artık bu bölüme de uğramıyacağım sadece konu dışında falan takılıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 11 Eylül 2007; 16:49:31 >

• kışın ortasında gir oyuna itemlerini pahalıdan sat
    lise 2 bitince yazın o para ile cok daha iyi itemler al
  • Charını birine wermeyi düşünüormsunn? Mesela bana olmazmı bu sıralar charsızımda
  • sen de adamı gaza getirme ne güzel bırakmış be

helal olsun paşam bırak oyunu derslerine çalış aferim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

kışın ortasında gir oyuna itemlerini pahalıdan sat
    lise 2 bitince yazın o para ile cok daha iyi itemler al

bende bıraktım
  • Bence bu oyunu bırakmak akıllı olduğun anlamına gelir.Salak olduğun değil.(Oynayanlara Bi Lafım Yok Ama İlerde Anlayacaksınız Önemini.)
  • ben bıraktım uskoyu artık rahatladım ama gece hep rüyamda troll kingler taloslar falan görüyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

İyi ki salaklık yaptım tam da zamanında oyunu bırakytım lise 2 ye geçtim dersler bu sene ağırlaşacak

pazarda dolanıyodum cebimde para kalmış unutmuşum koymayı bankaya sonra bakıyım parasız çekilcek mi belki bi bug olur çekerim dedim bi baktım item bende şok oldum sonra bi baktım bütün paramı o iteme vermişim itemin adı bende kalsın pazardaki pahalı itemlerden biriydi (işin kötü yanı bana lazım olmayan ve değerinden çok çok fazlaya koyulmuş bi item olması.)Satmaya kalksam bikaç gb zarara girerim. Gitti bütün param boş yere dedim boşuna oynamışım oyunu ne zamandır şu an itibariyle oyunu sildim.Allah' ım sana şükürler olsun tam zamanında bıraktım oyunu para verseler de oynamam bu oyunu artık

çok rahatladım üstümden büyük bi yük kalktı gerçekten çok güzel oluyomuş bırakmak zaten bırakmak istiyodum bu da basit bi bahane oldu bırakmam için

KO'yu bırakma 8,45 te aç bilgisayarı gir oyuna 10 dk da 5 dk da ft ye hazırlan 5 dk ft yi bekle ilk günlerde alışmazsın ft ye girmeye ama ilerde alışıcaksın topla kutu ları sat 40 50 m den görüceksin baya paran olucak ucuzken çek itemleri nisan mart gibi sat sonra haziran sonu gibi diz charını ardream charı yap kral olursun benim taktiğim bu olucak bu sene...

• quote:

Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto

quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

İyi ki salaklık yaptım tam da zamanında oyunu bırakytım lise 2 ye geçtim dersler bu sene ağırlaşacak

KO'yu bırakma 8,45 te aç bilgisayarı gir oyuna 10 dk da 5 dk da ft ye hazırlan 5 dk ft yi bekle ilk günlerde alışmazsın ft ye girmeye ama ilerde alışıcaksın topla kutu ları sat 40 50 m den görüceksin baya paran olucak ucuzken çek itemleri nisan mart gibi sat sonra haziran sonu gibi diz charını ardream charı yap kral olursun benim taktiğim bu olucak bu sene...

yaf dersler var diyorum 8.30 da okul başlıyo zaten akşam da günlük tekrar bıraktım yani belki öss de burslu bi yer kazanmazsam yine başlarım o zamana kadar kim öle kim kala zaten çok da umrumda değil artık bu oyunda efsane bile olsam elime bişey geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 11 Eylül 2007; 21:45:41 >

• Kardeş Bizim Fan CLub e geLsene
  • harbici salakmışsın

dermişim ama i etmişin ben olsa satar çatur çutur hatta kıtır kıtır parasını yerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.