Şimdi Ara

Ben polis MYO yu kazanmıştım ama gitmedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben geçen sene polisliği kazandım fakat aynı zamanda anadolu üni uçak gövde-motor bakımı kazanmıştım ve bir tercih yapmam gerekiyodu. Bende üniversiteye gitmek olarak kullandım ama şimdi tekrar polis myo sınavlarına girmek istiyorum. Sizce girmelimiyim yani girerken herhangibir sıkıntı olurmu? Arkadaşlar yorumlarınız benim için değerlidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • Okula gitmediğin sürece bir sorun olmaz, sınava gidebilirsin sanırım bi sıkıntı olucağını sanmıyorum. Yalnız okula gidip istifa edersen bi daha polis olamıyorsun, ben geçen sene 4 günde istifa ettim diyarbakır pmyodan : D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar ! O çocuk aklından geçiriyor benimde bir çikolatam olsa, benimde bir püskevitim olsa diyor. Anne bize niye almıyorsunuz ! Bizde niye yok diyor !
  • Sen neden istifa ettin..? Birde mesela 'geçen sene kazanmışın niye gelmedin' diye sorarlar mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.