Şimdi Ara

ben öküzmüyüm acaba lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kız bana bu şarkıyı attı ama benmi anlamadım yoksa bi anlam yok mu içinde lütfen bi yardım duman öyle dertlihttps://www.youtube.com/watch?v=iWr6-t3g2II

• kız dertliymiş,git konuş kızla derdini anlatabilirsin bana falan de
  • git iste verecek
  • _ManSlayer_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hoşlanıyorum aceb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ne duruyorsun atla kızın üstüne
  • 7x öküz
  • 12x öküz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • (okuz ^2 )^232! = u are.
    ama emin olamyıorum yani şarkı tavsiyesi midir yoksa mesaj mı veriyo ama kendi kendime umut yaratıp atlayıp sonra saf gibi kalmak hiç istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

ama emin olamyıorum yani şarkı tavsiyesi midir yoksa mesaj mı veriyo ama kendi kendime umut yaratıp atlayıp sonra saf gibi kalmak hiç istemiyorum

o zaman sadece konuş,şarkıyı unut normal konular konuş yakınlaş. ortak nokta bul
    kız kayboldu ortalmıktan yanlış yaptım hehalde normal şarkı tavsiyesi gib geldiği çin bende güzide bir parça önerdim ama bu konularla hiç alakalı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Bunu Yolla Sende

• Aslında sen öküz değilsin de burdaki arkadaşlar çok abazan oldukları için kız şarkı gönderdi diye hemen seks ihtimali gelmiş akıllarına. Yapılan her davranışın altında bir ışık aramamak lazım. Öylesine dinle diye de göndermiş olabilir.

ben öküzmüyüm acaba lütfen yardım
  • dimi işte oyüzden atlamak istemiyorum bende güzel güzide anlamlı bir şarkı atayım kontrollü olmak lazım benden kız hoşlancak ha puhahahaha çok komik lya totem yapıyomuşum gib oldu ama öyle yani
  • duman dinleyen kızlar çekilmiyor sürekli bi trip hali var acayip sıkıcı oluyolar, çevremdeki kızlar genelde rap dinler
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    bende rapçiyim hocam bitane rapçi kız çıkmadı
  • benim yaşıtlarım çok var ama genelde türkçe dinliyorlar
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    ben yabancı sevmem zaten Trap gibisi yok Sago mozole abluka allame no1 hidra intizamı kelam vale contra itaat hocam siz hangilerini dinliyorsunuz kızlar genelde ne dinliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

kız dertliymiş,git konuş kızla derdini anlatabilirsin bana falan de

lan çocuğu friendzonea mı sokacan
  • allame, hidra, no1, grogi, joker, norm ender bunları çok dinliyolar. Ben genelde yabancı dinlerim ama türkçe olarak grogi ve norm enderin tarzı hoşuma gidiyor diğerleri çok arabeske kaçıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 5 Temmuz 2014; 18:21:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.