Şimdi Ara

ben niye kalabalık ortamda çekiniyorum ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atıyorum bi siniftayiz 3 öğrenci bi hoca var o zaman konuşabiliyorum ama bu sayılar arttıkça 20 öğrenci varsa mesela konuşamıyorum söz hakkı alamıyorum hoca söz hakkı verince çok zorlanarak heycanlanarak korkarak konuşuyorum bunu nasıl aşmam lazım sorun nerden kaynaklaniyor benim gibi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bahsettiğin 3 öğrenci 1 öğretmen örneğinde muhtemelen 3+1+1= 5 sap oluyorsunuz. Sayı arttıkça ortamda kız da olma olasılığı yükseliyor ki bu durumda da:
    Ortamda kız olunca çekingen olma hastalığın var belli ki. Durum vahim.
  • bende eskiden biraz oyleydim. yavas yavas acilirsin.

yas kac ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

bende eskiden biraz oyleydim. yavas yavas acilirsin.

yas kac ?

25 ..... bu rakam herşeyi açıklıyor değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 10 Eylül 2015; 14:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

O bahsettiğin 3 öğrenci 1 öğretmen örneğinde muhtemelen 3+1+1= 5 sap oluyorsunuz. Sayı arttıkça ortamda kız da olma olasılığı yükseliyor ki bu durumda da:
    Ortamda kız olunca çekingen olma hastalığın var belli ki. Durum vahim.

Öyle değil. 3 kişi kız da olsa yine rahat olurum konuşurum kızın biri yalnız gelsin bana konuşsun onla da konuşurum

• Masturbasyonu birak

• Ortada hiç elle tutulur cevap ya da çözüm yok halbuki benim için ne kadar ciddi bir sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 3 öğrenci 1 öğretmen nasıl 5 yapıyor merak ettim kendisini de öğrencilere dahil etmiş toplam 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 10 Eylül 2015; 23:32:04 >
  • Her türlü ortamda konuşabilirim sormak istediğin bir şey olursa yaz

• En son belediye otobüsüne binmiştim
    Otobüste bi Rus vardı ama görmen lazım böyle taş ilik her tarafı ayrı ayrı gel bana diye akıyodu
    Dayanamadım polarımın altından niyet çekmeye başladım la hiç çevreyede bakmıyorum bi de baktım ki duraktaki bekleyen insanından tur şoför bile ecdadımın ruhunu şad edicek gibi bakıyodu o gün bi içime çekmişim şimdi cımbızla zor kalkar .. :/

• Acilen threesome ı bırakmalısın

• Aynı ben, 20 yaşındayım. Universiteyi böyle bitirmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Masturbasyonu birak

Bunu demek için geldim gidiyom

• quote:

Masturbasyonu birak

Ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Masturbasyonu birak

Ne alaka ?

Canım kardeşim\abicim bu nalet iş insanda özgüven falan zerre kadar bırakmıyor.Sen bütün duyguları elinle yaşıyosun (istediğin hayali kur) reelde karşı cinsi gördünmü ufo gören masum köylü gibi kalıyorsun.İçe kapanıklık oluyor neyapacağını nasıl davranacağını şaşırıyorsun yüzden hayat mastürbasyonu bırakınca başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SEÇİLMİS KİSİ

quote:

quote:

Masturbasyonu birak

Ne alaka ?

Canım kardeşim\abicim bu nalet iş insanda özgüven falan zerre kadar bırakmıyor.Sen bütün duyguları elinle yaşıyosun (istediğin hayali kur) reelde karşı cinsi gördünmü ufo gören masum köylü gibi kalıyorsun.İçe kapanıklık oluyor neyapacağını nasıl davranacağını şaşırıyorsun yüzden hayat mastürbasyonu bırakınca başlar

Saçma geliyor ama denemekte yarar var kaybedecek bişey yok çünkü. Peki kaç zaman sonra verim alırım 5 gün sonra hissetmeye başlar mıyım özgüveni

• quote:

quote:

quote:

Masturbasyonu birak

Ne alaka ?

Yanlış anlaşılmasın :D arkadaşa itafen yazdım yani bence onla alakası yok ama yaşayan bilir gerçi bi denesin bakalım zor birşey degil sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

quote:

quote:

Masturbasyonu birak

Ne alaka ?

Saçma geliyor ama denemekte yarar var kaybedecek bişey yok çünkü. Peki kaç zaman sonra verim alırım 5 gün sonra hissetmeye başlar mıyım özgüveni

Abi valla sana bağlı nekadar müptelası olduğuna bağlı ama sakın 1 hafta yapmayıp sonra patlatma en az bi 3 -4 hafta yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.