son ay 100 105 arası geliyordu bir iki kere 90 100 arası yaptım sınavda 81.5 geldi bazı arkadaşlarım 90 100 aralığında benimle aynı neti yapmışlar niye böyle oldu niye ulaaan |
BEN niye böyle oldum

-
-
benim tanıdıklarım da aynı yalnız değilsiniz
-
nasılsın daneres hocam moraller kötü
-
baya kötüyüm sormayın ya çok koydu böyle yapmak piyasada çözmediğim şey nerdeyse yoktu
yemeden içmeden kesildim
-
en kötüsüde benden az yapanlarla aynı neti yapmak inşallah sıralamlar iyi gelir hocam
-
ayt niz nasıl
-
hocam ben zaten aytden bu sene girmeycektim bu sene tytden 100 küsür yapıp hedefim aytden seneye girmekti olmadı maalesef
-
hocam belki sıralamanız iyi gelir hedefiniz kaçtı ben geçen sene 100 tyt yle 12k yapmıştım sizin de belki 20 den aşağı gelir
-
hedefin yanına bile yakkaşamadım 3k 5k arası isterdim zort oldum ama senye umutluyum tytden sadece denmeyle artacağını gördüm bu sene sadece denmeyle götüreceğim
-
umarım başarılı olursunuz
-
inşallah sende hocam
-
30-35 mat yapan 26-30 arası 25-30 yapan 20-25 arası yaptı sene boyu 30 dan aşağı inmeyen kız arkadaşım 22 tane işaretleyebilmiş yalnız değilsiniz bence tyt mat tüm zamanların en zoruydu ayt de öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım sıralamalar iyi gelir
-
95-98 falan geldi son hafta netlerim sınavda 65 gelse öpüp başıma koyucam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu seneden iyi gelecek bence ayriyetten 2020 gibi beklemek akla mantığa sığmaz zaten
Gecen seneden tyt koruman var mi hocam
bende öyle ya ben son ay 3 kere sırasıyla 95 97 97 gördüm onun dışında 100+ idi sınavda 85 gelirse benim için güzel olur 85+ gelirse cko sevinirim sorulaien cevaplarını hatirlasam bakacamda bakamıyorum ki
quote:
Orijinalden alıntı: Gri_Koç
Gecen seneden tyt koruman var mi hocamMaalesef oda 70 falandı bu seneyle aynı gelir yüzdelik
Bende de durum benzer 100-105 aralığındayken 85 yapıcam galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X