Şimdi Ara

Ben neden brad pitt gibi olmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden anlamıyorum, ben tipimlemi sınanıyorum hayatta sadece bir kıza takıldım kaldım.o ise 10tane erkek değiştirmiştir :(

madem herkes eşit yaratıldı peki herkes aynı tipte olsaydı neden olmadı?

neden brad pitt yakışıklı bem tipsizim neden bu dünya ya geldim
    şuan nevrim dönüyor aklımdan neler geçiyor buraya ne yazıyorum bilmiyorum neden beni hiç sevmedi hep aşağladı, hep başka birileriyle takıldı

arkadaşlar bu dakikadan itibaren, ailem ile iyi geçinen, küçüklere büyüklere saygı gösteren, kimseyi kırmayan, hiç küfür etmeyen, kavga etmeyip bana vurana karşılık vermeyen, yardım eden, yaşlılar yurdunu ziyaret etcem, çocuklara oyuncak alacam inşallah bu sözleri tutacağım ::((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de şöyle düşün: Her erkek illa biriyle evleniyor. Sen de muhakkak seni seven birini bulacaksın. Az sabırlı ol.
  • Estetik ,Tıp boşunamı gelişti 2 3 ameliyatla Sende bred pit olursun
  • boşver bred pit olmayı falan . sende kendıne göre bır kız bulursun merak etme . pit olursan zorluklar cekeceksın bu seferde kızlardan soğuyacaksın o zaman diyeceksınki bir kafamı dinleyeyim
  • Estetik e karşıyım .
    inşallah iyi kalpli bir hanım kızla evlenirim
    vallahi onu başımda taşırım, hiç kötü söz etmem :(
  • şöyle düşün brad pitt neden senin gibi olamadı?
    yakışıklılık ve güzellik göreceli kavramlardır yıldan yıla çağdan çağa değişir
    afrikanın bir ülkesinde şişman kadınlar daha güzel kabul ediliyordu mesela
    sen kıza takılmayacaksın
    kız sana takılacak
    biraz akışına bırak...
  • Yalnızlık gerçekten kötü bir şey. İnsan yalnız kalınca hayatındaki her şeyi suçlamaya başlıyor. Umarım kısa sürede yalnızlığın biter de mutlu olursun. Ama sana tavsiyem seveceğin insan sadece sevgilin değildir. Bir sevgiliye ihtiyaç duyduğun kadar sevebileceğin ve güvenebileceğin dostların da olması lazım. Tek taraflı çalışma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brad pitt adam mı be, gel sen benle takıl
  • Hocam en az 75 arkadaşım var mesela yazın gece 1e kadar geziyoruz 10kişi muhabbet, internet, futbol sorun 20yas hiç manita olmadı.

geçen sene lisede sıramda otururken on sıradaki kız foto çekti ben fark edince de bak yakışıklı çıktın dedi, fakat dalgamı geçti tipsizim diye anlamadım öle bir kız değil .
    ben hocalarıma hiç saygısızlık etmedim, hocamın biri sen aşırı efendisin helal sana dedi bu kız tabi duydu evet hocam melih gerçektende çok iyi biri dedi.

efendilikte hiç bir zaman çizgimi bozmadım 3onur belgesi aldım.
    bir keresinde kravatımı unuttum evde babam getirdi okula
    arkadas hemen laf attı ne babalar var bak dedi yanındakine
    yanındakide benimde böle oğlum olsa bende getiririm dedi ::))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takma fazla diyeceğim ama ben de her şeyi kafama takan bir tipim. Koy ver gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

Hocam en az 75 arkadaşım var mesela yazın gece 1e kadar geziyoruz 10kişi muhabbet, internet, futbol sorun 20yas hiç manita olmadı.

geçen sene lisede sıramda otururken on sıradaki kız foto çekti ben fark edince de bak yakışıklı çıktın dedi, fakat dalgamı geçti tipsizim diye anlamadım öle bir kız değil .
    ben hocalarıma hiç saygısızlık etmedim, hocamın biri sen aşırı efendisin helal sana dedi bu kız tabi duydu evet hocam melih gerçektende çok iyi biri dedi.

efendilikte hiç bir zaman çizgimi bozmadım 3onur belgesi aldım.
    bir keresinde kravatımı unuttum evde babam getirdi okula
    arkadas hemen laf attı ne babalar var bak dedi yanındakine
    yanındakide benimde böle oğlum olsa bende getiririm dedi ::))

Meraktan soruyorum, annen-baban öğretmen mi?

• Brad pitt yakışıklı mı pehhh
  • Güzellik geçicidir dostum güzellikten etkilenen kızların çoğunun ki bir hevestir kısa süre sonra sıkılırlar ama yaptıklarınla söylediklerinle insanları etkilersen kendine hayran bile bırakabilirsin.
  • Hayır annem - babam ögrt degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanteRebellion

brad pitt adam mı be, gel sen benle takıl

Mesaj-avatar uyumsuzluğu
  • Herkes Brad Pitt gibi olaydı yakışıklılık diye bir kavram olmazdı, mutsuzluk olmazdı, manita sokaktan tuttuğunu eve alır -Ah canım sen sandıydım bunu- der oturur ağlardık

Bu ne absürd bir benzetmeydi yahu. Hakikaten bu saniye için bende de biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

Neden anlamıyorum, ben tipimlemi sınanıyorum hayatta sadece bir kıza takıldım kaldım.o ise 10tane erkek değiştirmiştir :(

madem herkes eşit yaratıldı peki herkes aynı tipte olsaydı neden olmadı?

neden brad pitt yakışıklı bem tipsizim neden bu dünya ya geldim
    şuan nevrim dönüyor aklımdan neler geçiyor buraya ne yazıyorum bilmiyorum neden beni hiç sevmedi hep aşağladı, hep başka birileriyle takıldı

arkadaşlar bu dakikadan itibaren, ailem ile iyi geçinen, küçüklere büyüklere saygı gösteren, kimseyi kırmayan, hiç küfür etmeyen, kavga etmeyip bana vurana karşılık vermeyen, yardım eden, yaşlılar yurdunu ziyaret etcem, çocuklara oyuncak alacam inşallah bu sözleri tutacağım ::((

Bu verdiğin sözleri tut ama sana sorun yaratan şeyi boş verip başka şeylere yönelme. Kendini iyi hissetmiyo olabilirsin biraz kendine bak . Saç kıyafet vb biraz bakım. Kesinlikle daha iyi hissediceksin

• nedense bende hiç yakışıklı bulmam brad i neresi yakışıklı o adamın.karizma çekici olabilir ama öyle çok yakışıklı felan değil normalin az üstü
  • sanki biz biret pitiz ha bi tek sen değilsin

biretten ne 1-2 ekisğim var o kadar " benden daha kaslı daha yakışıklı daha zengin bir de ingilizcesi benden iyi "

ama benimde Türkçem onunkinden iyi
  • herkesi bir artısı vardır adam yakışıklı olur ama çok piş kokar özgüveni yoktur yada konuşmasını bilmez hayat böyle herkesin bir fazla bir eksiği mutlağa vardır Brad pitt'inde aynı şekilde eksiklikleri vardır ama şuda var o adam efsana olmuş bir adam kendisinden yakışıklı adamlar olmasına rağman yakışıklı biri denince her insanın aklına onun ismi gelir tıpkı sende olduğu gibi, o yüzden onunla kıyaslama kendini .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.