Şimdi Ara

Ben neden böyleyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.Kendime hep soruyorum sorarım.Ben neden böyleyim?Neden böyle yaratıldım?Böyle olacak ne günah işlemiş olabilirim?...Ben çok şanssızım beyler..Üzerimde sanki bir lanet var gibi.Ne kafama göre bir arkadaş ne de bir sevgili bulabildim şu hayatta.Arkadaş dediklerim kazığı takıp gittiler.Kız arkadaş hiç olmadı zaten.Olacak gibi de durmuyor.Kendime güvenim o kadar zayıf ki...Kızlarla konuşurken kelimeleri yutuyorum saçma salak hareketler yapıyorum. Bana yardım edin lütfen.Desteğinize ve yorumlarınıza ciddi manada ihtiyacım var.Ben ezik olmak istemiyorum,Kendime güvenmek ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.Ben insanların peşinde değil insanlar benim peşimde koştursun istiyorum.Ne yapmalıyım böyle birisi olmak için.

• Bir yerden tanıdık geldi... aaa evet. Ben de böyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

bugün sporda bacak çalıştım şu sırf yarım saatte bile anamı ağlattı. Allah aşkına, salona falan gitmene gerek yok. evde bacak çalış bak bakalım dert tasa kalıyor mu?

birde bacak çalıştıktan sonra ip atlarım diyordum hahaha. başım daha çok ağrıdı ya... bayağıdırda çalışmıyordum ayak. bundan sonra yapmamazlık yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEBELEHÜBELEFEAFEAF

hocam ben böyle yaşayamam.Bir şekilde kurtulmam lazım bu özgüvensizlikten.Hoşlandığım kıza açılamıyorum ya düşün artık

Ben konuşamıyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.