Şimdi Ara

ben mi yanlış görüyorum yoksa arabam.com espli meganelamı test yapmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60 litrelik deposuyla 1176 km'lik menzil sunan otomobilin yol tutuşu ise sertliği iyi ayarlanan süspansiyon ve ESP sistemi sayesinde başarılı. 100 km/s hızla giderken yapılan ani frende 38 metrede durmayı başaran araç güvenlik sınırları içerisinde durmayı başarıyor.

http://arabam.e-kolay.net/arabamtest/renault_megane_2006/renault_megane_2006_1.asp

benm bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılan hiçbir megane da esp yok ancak bu sitede yapılan testte bu yazıya rastladım

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

60 litrelik deposuyla 1176 km'lik menzil sunan otomobilin yol tutuşu ise sertliği iyi ayarlanan süspansiyon ve ESP sistemi sayesinde başarılı. 100 km/s hızla giderken yapılan ani frende 38 metrede durmayı başaran araç güvenlik sınırları içerisinde durmayı başarıyor.

http://arabam.e-kolay.net/arabamtest/renault_megane_2006/renault_megane_2006_1.asp

benm bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılan hiçbir megane da esp yok ancak bu sitede yapılan testte bu yazıya rastladım

esp yokmuydu yoksa benmi yanlıs biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

opsiyonel olark alabilirsin esp diye bliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 11 Mayıs 2008; 12:24:52 >

• esp yok bu araçlarda.
  • öncelikle ESP yol tutuşunu iyileştirmez
    savrulma anında devreye girer
    zaten savrulacaksa yol tutuşu kötüdür
    bu arabam com'un yorumları bazen gülünç olabiliyor

youtube de aynı renk megane'nin esp li ve esp siz slalom testlerini izlemiştim
    dolayısı ile esp nin olması büyük bir ihtimal
    makyajlı kasalarda üst versiyonlarda opsiyon olarak veriliyor olabilir
  • teste katılan araç privilege opsiyonel olarak esp var sanirim
  • esp yok privilege da da
    ne kadar sallama testler yapıldığının kanıtı o zaman bu araç...

renault sitesindede esp li megane bulamıyorsunuz...
    makyajlıda koyucaklar diye beklerken reno gene yapıcanı yapıp koymamıştı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arabaya dünya kadar para verecem üstüne bir de ESP'si olmayacak. Kimselerin beğenmediği FIAT bile çıkardığı yeni arabalarında ESP seçeneği sunuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Bu arabaya dünya kadar para verecem üstüne bir de ESP'si olmayacak. Kimselerin beğenmediği FIAT bile çıkardığı yeni arabalarında ESP seçeneği sunuyor...

asıl ayıp olan birşey avrupa versiyonlarında alabiliyorsunuz esp li...
    megane ilk çıktığından beri hemde makyajdan önceki kasa bile...
  • Türkiyedeki meganelarda esp opsiyon bile değil avrupada var diye tartışılmıştı daha önce.
    makyajlı kasada gelir diye beklerken makyajlı kasadada espyi opsiyon bile sunmadılar.

Türkiyede satılan meganelarda esp kesinlikle yok.

muhtemelen yanlış yazılmıştır.
  • iyi sallamış.yiyen olur belki...

şaka bi tarafa EBV sistemini ESP ile karıştırmış olabilir.insanlık hali...
  • türkiyede 2000cc motorlu meganlarda esp olması lazım ama bildiğim kadarıyla esp sistemini meganda açıp kapatamıyorsunuz galiba megane rs testinde öyle bişey okumuştum, avrupada var evet hatta üst donanım seviyelerinde standart sunuluyor..
  • Birde arabam.milliyet'de 1.8 110hp Connect'i 8.4sn de 0-100'e ulaştırmışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Birde arabam.milliyet'de 1.8 110hp Connect'i 8.4sn de 0-100'e ulaştırmışlar...

3.20 filan dinlemez o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

quote:

3.20 neki accent era alıyo onu 8 saniyeyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

quote:

quote:

dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Orjinalden alıntı: mchll

quote:

quote:

dimi

doğru ya, Era'yı hesaba katmadık

• quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

iyi sallamış.yiyen olur belki...

• quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

iyi sallamış.yiyen olur belki...

Ebv frenlerle ilgili bir terim..Elektronik fren dağıtıcısı.Arabam.com da Esp nin geçtiği cümlede yol tutuştan sert süspansiyonlardan bahsediliyor..Karıştırma olduğunu sanmıyorum..Ya gerçekten test edilen bu modelde esp var ya da üfürme bir haber..Benim bildiğim meganelarda esp opsiyonel bile sunulmuyor..
  • iyi sallamışlar
    demekki yaptıkları testlerde hikayeden testler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.