Bildirim
ben hep 50 liralık alıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Istasyona gidip gelene kadar 100 tl lik yakıtın zamlı fiyatına göre edeceğiniz karın iki katı kadar gidiş geliş sürecinde harcadığınız yakıttan zarar ettiniz, tebrikler. _____________________________ -
-
yinemi sen! ne ara 18 e bastın ehliyet aldın ? _____________________________ - AMBULANSA YOL VERİYORUM HAYAT KURTARIYORUM...
- Bilgi sahibi olmadan lütfen fikir beyan etmeyelim...
- Anlayamazsınız... Anlasaydınız... -
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
Istasyona gidip gelene kadar 100 tl lik yakıtın zamlı fiyatına göre edeceğiniz karın iki katı kadar gidiş geliş sürecinde harcadığınız yakıttan zarar ettiniz, tebrikler.
benzinlik evin hemen yanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
yinemi sen! ne ara 18 e bastın ehliyet aldın ?
yav ne diyon kardeş 22 yasindayim 4 yıllıkda ehliyetim var neyin kafasini yaşiyon
edit: hiç acimam tüplü cruze ile tokatlarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnızlığa sarılmak -- 23 Aralık 2016; 2:43:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cruze süren polat değilmisin sen
_____________________________ -
bide 49.90 al bakim oluyomu
_____________________________ -
3 5 kurusluk zamlari dert ettigimiz zamanlar vay be
Şu koltuğa beni oturtsalar bu kdr b*klayamazdim ekonomiyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler