Şimdi Ara

Ben gençliğimi heba mı ettim beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi sorguluyorum.21 yaşındayım.Ve bu zamana kadar okul ev son üç dört senedir de kafe okul ev arasında ömrüm geçmiş.Hiç öyle çılgın heyecan dolu bir hayatım gençliğim olmamış.Avrupadaki gençlere bakıyorum dünyayı geziyorlar dağlara tırmanıyorlar bütün zevkleri en uç noktasına kadar tadıyorlar.Ya ben?Okul ev arkadaşlarla kafede oturma hayatım bundan ibaret.Çocukluğumu yaşayamadım sbs denilen illet vardı ona çalışmakla geçti.Gençliğim üniversite sınavına çalışmakla ve okulla yitti gitti.Off çok moralim bozuk

• Hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim Türkiye'de modern kölelik sistemi var dışarıda sürekli bir ekonomik kriz var ama bitmeyen hep daha kötüye giden bir kriz
    Sınavlardan hep çok yüksek alman gerekiyor rakiplerini elemen gerekiyor acımasızca karşına çıkan insanlara acımadan onların başarılarını geçmen gerekiyor ama aslında bütün bunların hepsi sadece yaşamını sürdürebilmek için eğer ders çalışmassan dışarıda sürekli ekonomik kriz özel sektörde daralma var asgari ücretle iş bulmak artık çok zorlaştı
    Yani ya rakiplerin aç kalacak ya da sen aç kalacaksın öyle bir ülkede yaşıyoruz ki asgari ücreti mumla aradığımız
    Durum aslında bundan ibaret ben birkaç sene önce bir sürü iş ilanı görürken artık göremez oldum demek ki dışarıda felaket bir ekonomik kriz var.
  • Hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim Türkiye'de modern kölelik sistemi var dışarıda sürekli bir ekonomik kriz var ama bitmeyen hep daha kötüye giden bir kriz
    Sınavlardan hep çok yüksek alman gerekiyor rakiplerini elemen gerekiyor acımasızca karşına çıkan insanlara acımadan onların başarılarını geçmen gerekiyor ama aslında bütün bunların hepsi sadece yaşamını sürdürebilmek için eğer ders çalışmassan dışarıda sürekli ekonomik kriz özel sektörde daralma var asgari ücretle iş bulmak artık çok zorlaştı
    Yani ya rakiplerin aç kalacak ya da sen aç kalacaksın öyle bir ülkede yaşıyoruz ki asgari ücreti mumla aradığımız
    Durum aslında bundan ibaret ben birkaç sene önce bir sürü iş ilanı görürken artık göremez oldum demek ki dışarıda felaket bir ekonomik kriz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bilmesek yurtdışını...
    Bahsettiğin kişilerin aşırı zengib olması gerekiyor.

Teknoloji çağındayız yurtdışına çıkman gerekmiyor bir sürü yabancı platform var. En kötü oynadığın oyunların ing. forumlarıda takıl. Buradan hiçbir farkı yok. Tamam ekonomik olarak daha iyiler ancak öyle farklar yok. Orada da normal bir ailenin evladı lise üniversite ev okul bilgisayar ile geçiriyoe vaktini.
    Bahsettğin şey zenginlik, bunun da milleti ülkesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Canı gönülden katılanlar artılasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaresiz insanlar çaresizce şeyler yaparlar

Revolver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Birader git 9gag reddit vb uluslararası platformlarda takıl. DH konu dışında dönen konular aynı orada da dönüyor. Sanıyorsunuz avrupadaki gençlerin hepsi bir o kızla bir bu kızla gecelere partilere akıyorlar sürekli tatildeler.. Onlar da öğrenci/işçi hayatlarını kazanmaları gerek. Tek farkı orada yaşam daha rahat hem ekonomik olarak hem çevre baskısı olarak. Daha kötüsü de orada feminizm daha da ileri boyutlarda. Örneğin en son ABD'de bir haber gördüm, kalbi duran kıza kalp masajı yapan erkekten şikayetçi olmuşlar göğsünü ellemiş taciz etmiş diye
  • Ne yok etmesi 30’da bile çok geç sayılmaz.Hedef belirle yürü!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.