Şimdi Ara

Ben Geldim.. Tekrar Aranızdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize çansan selam ve saygılarımı sunarak uzun bir aradan sonra oyun dünyasının içine tekrar girmiş bulunuyorum.

1.5 yıl öncsine kadar sabahlara kadar live da uyunlar oynayan ben dünyadan tüm bağlarımı koparmış üni den atılma durumuna gelmiş hiçbir sınava girmeyen bütün ark. ile ilişkilerini koparan biri haline gelmiştim. En sonunda xbox ı birgün sinirlenip yere attım ve kırdım. Bir daha da okul bitene kadar uzak duracağıma kendi kendime söz verdim..

Şimdi 7. senedeyim ve okul çok şükür bitme durumunda.. Artık kendime verdiğim bu sözü tutma zamanı geldi dedim ve geçen gün kadıköye gittim kendime bir Xbox360s ve birde PS3 Slim aldım. Bundan sonra orjinal takılmayı düşünüyorum. MAlum hak meselesi.. Xbox ta şu anda orj. bir oyun var e-bay dan sipariş vereceğim ps3 te ise Motor storm pasific, resistance 2, kilzone2 ve mgs4 var..

Videoyun kapanmış çok üzüldüm beni oraya takılanlar tanırlar. Halo3, Forza2 turnuvaları yaptığımız dönemlerde burada takılıyorduk belki hatırlayanlar olur. Eski xbox ım 3k verdiğinde tamir edip video yayınlamıştım burada oradan hatırlayabilirsiniz beni :D

Artık PS3 te var burada da olacağım er yada geç sizlerle de tanışacağız:)...

Eğer hiç hatırlayamadıysanız veya tanımıyor ve de nereden çıktı şimdi bu lan diye içinizden geçiriyorsanız Ekleyin beni veya ID lerinizi yazın ben eklerim sizi. Sabit olan başlıkta ne yapacağımı kimi ekleyeceğimi bilemedim Eğer size zahmet veriyorsam kusura bakmayın...

Çok gereksiz yere uzattım konuyu ama ne yapayım hasret gideriyorum biraz kendimce:) buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim Xbox live değişmedi ama birçok kişi silmiş beni. PSN de var artık

LIVE: xNFAx
    PSN TR: xNFAx
    PSN US: necipfazil (öncelikli)

siz de yazın kim önce eklerse kabul edelim birbirimizi

• Hoşgeldin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime geldim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.