Şimdi Ara

Kendime geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygsden sonra dunyalar basıma yıkılmıstı kendimi toparlamam gercekten zor oldu benle konusmayan kimse kalmadı ama nafile bir turlu kendime gelemiyordum ama cevremdeki ornekler bununla ilgili cok oldugundan asılmaya basladım lysye ve su anda da konuları guzel bir sekilde ilerletiyorum su andaki netlerim iyi olmasa da 20 gun sonra cok iyi olacagından eminim bu konuyu acmamdaki amac ise kimse umitsizlige kapılmasın sakın ilk macı kaybettik ama 2.mac var daha hem de bu daha onemli mac %60ını etkiliyor silkelenin ve kendinize gelin bir an once lys emek isi cunku ne kadar calısırsan o kadar alıyorsun ygsdeki gibi calıstıgının karsılıgını alama yok soru kalıpları genis bir yelpazede de değil soracakları yerler hep aynı ygsdeki gibi ozgun sorular beklemeyin yani ben de cok asırı calısmasam da calısmıstım gene ama 91k oldum ygs1 de bu da benim hayal edemeyecegim kadar dusuktu ama kendime gelmeyi bildim ve su anda 30k hedefliyorum biliyorum ki olmayacak sey degil ve calısınca olur siz de boyle dusunun

• up
  • güzel konu :)
  • oldum bittim diyen arkadaslar icin actım bu konuyu umarım onlar da anlar bu sınavın her sey olmadıgını ve toparlanırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.