Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
2
Favori
16.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sonuna kadar katiliyorum
  • Tarafsiz gozle bakin... durum ortada Aziz Yildirim kurban secildi niye derseniz orasi karisik... milyonluk ihalelere girmesin diye tuzak kurdular...yoksa bu adam sike ile ugrasmaz... orgut desen anlamini bilir o tarz islere girmez... Yildirim Demiroren neysede o hic bulasmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sen fenerlisinde fenerbahçeyi bu hale getirenler nedir onu sorgulamak gerekir.
  • Adamdan ne ses ve ne seda, çıkıp da 2-3 kelime laf edemiyor, ilk mesajdan başka da bir mesajı yok konuda. Boşuna yormayın kendinizi laftan anlamaz bu kendini sevdirten tipler.
  • Burda fener için canımız feda diyen kişiler 1 gün değil 12 saat ceza evinde kalsa, bırakın Fenerbahçeyi sevmeyi önünden dahi geçmek istemez. Ceza evine giren adamın çoluğu, cocuğu, hayatı değil Fenerbahçe olucak tek derdi dimi ? Aziz Yıldırım kendisini kurtarabilmek için Fenerbahçe taraftarını, nüfusunu önce yayıncı kuruluşa karşı kullanmaya kalkıştı, sonra Türk polisine, sonra hükümete.
  • her Takım taraftarından böyle objektif olmasını bekliyorum.Pds objektifsin demek kolay ama iş kendinize gelince ne yaparsınız onu bir düşünün.
  • Fenerbahçe şike yapmış yapmamış onu bir kenara koyarak yazıyorum bunu. Bir başkan olarak kulübünü gerçekten önemsiyorsa ona göre hareket etmeliydi. Mesela tutuklu haldeyken istifasını vermesini beklerdim. Bir açıklama yaparak Fenerbahçe taraftarına söz veriyorum bu atılan iftirayı yalanlayıp geri döneceğim derdi. Yeni yönetime ceza almış adamları almazdı.

    Yaptığı hareketler istemese de Fenerbahçe'ye zarar veriyor. Yargılanan bir başkan, ceza almış yöneticiler hala kulüpteyse o takıma temiz gözüyle bakamazsınız. Bakmıyorlar da zaten. Eğer uefa'dan men cezası gelirse bence bunların etkisi daha çok olmuştur.
  • Kim ne söylerse söylesin düşüncelerim senin gibi usta, birisi Fenerbahçe'nin adına leke getirecek bir hareket yapıyorsa başkan, asbaşkan ne olursa olsun onu savunan insanlar beni deli ediyor. Ben Fenerbahçeliyim arkadaşım yahu aziz yıldırımcı değil yaptıysa çeksin ama yapmayacaktı yaptıysa en kötü insandır gözümde çünkü Fenerbahçeme yakışmayacak bir leke bıraktı !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

    Söyleyeceklerime gelirsek;

    Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

    Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

    Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.




    Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

    Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.


    Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: dejavu

    Fenerbahçe şike yapmış yapmamış onu bir kenara koyarak yazıyorum bunu. Bir başkan olarak kulübünü gerçekten önemsiyorsa ona göre hareket etmeliydi. Mesela tutuklu haldeyken istifasını vermesini beklerdim. Bir açıklama yaparak Fenerbahçe taraftarına söz veriyorum bu atılan iftirayı yalanlayıp geri döneceğim derdi. Yeni yönetime ceza almış adamları almazdı.

    Yaptığı hareketler istemese de Fenerbahçe'ye zarar veriyor. Yargılanan bir başkan, ceza almış yöneticiler hala kulüpteyse o takıma temiz gözüyle bakamazsınız. Bakmıyorlar da zaten. Eğer uefa'dan men cezası gelirse bence bunların etkisi daha çok olmuştur.



    olmasi gereken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim olacak başkan aziz yılmazmı ? mmmamı ? ben bu adamı istemiyorum dedin attın kendini köşeye varmı Hayallerini süsleyen Bir isim ?
  • Seni kutluyorum dostum. Objektif düşünebilen az fenerliden birisin. Objektif düşünen az fenerliden biri ne demek açıklayım. Fenerbahçe taraftarı cidden garip insanlar. Bazıları bu davranış bozukluğunu hayatlarının geneline yaydıkları gibi özellikle söz konusu fener olduğu zaman çok garip tavırları var. Mesela fenerli arkadaşlarla maç izliyoruz beraber. Hakem ortada hatta rakip takıma yakın bir pozisyonda fener aleyhine karar verdiğinde hemen hakeme saymaya başlıyorlar. Kendileri gol atınca beceri vs. oluyor. Rakip gol atınca yok faul var o pozisyonda, şans işte, böyle gol mü olur gibi tepkiler veriyorlar. Yendikleri zaman yendik, şişirdik, ezdik, hahaha, hihihi yenilince de maç bizim hakkımızdı hakem yüzünden oldu diyorlar. vs. vs. vs.

    Fenerliler hariç herkes fenere düşman. Neden böyle acaba? Fenerlilere sorsan bizim başarımızı çekemiyorlar. En büyük biziz havalarındalar. Ya abi, Türkiyede dört büyük kulüp var. Genel tabloya baktığın zaman hadi Beşiktaşı ve Trabzonu bir kenara bıraktım ne Türkiye şampiyonluğu, ne Türkiye Kupası ne de Avrupa başarısında Galatasaraydan daha iyi bir görüntü çiziyor. Hatta fazlasıyla daha kötü. Fenerin sevilmemesinin nedeni taraftarının ve yönetiminin tavırlarıdır.

    Şike konusunda da benzer tavır içindeler. Ortada kanıt var. Hala bunlar Feneri bitirme planları vs. saçmalayan adamlar var. Nerde görülmüş Fener gibi geçen yıl orta kalite futbol oynayan bir takımın 17 maçta sadece 1 puan kaybettiği. 2*2=4 kadar net şike var işte. Bazılarının gözeleri o kadar gözleri dönmüş ki. Ülke futbolu elden gidiyor daha uyanamadılar. Yönetimiyle ve taraftarıyla küme düşürülmeyi çoktan hakettiniz. Kusura bakmayın.




  • Bu Gslilerde kendileri ne bilse objektiflik diyorlar
  • Egondan dolayı farklı olma psikolojin olabilir tamam kabul.
    FAKAT !!! Bizi o şikeci durumuna getirmedi sen neden bahsediyorsun okudum mesajlarını tam bir AZİZ düşmanlığı değil FENERBAHÇE Düşmanlığı yapıyosun.. Sana daha çok şey söyleyesim var da dostum artık ban yedirttirme bana, Fenerliyim de deme zaten. İyi objektifli forumlar sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radyasyo_N

    Eğer yapıldıysa bu pislikler, Fenerbahçe'mize bir şey olmaz, kim yaptıysa bu şikeyi çeksin cezasını.

    aziz yıldırım şikeyi yaptıysa cezayı o alsın,kulüp ceza almasın yani öyle mi?

    biraz incik pinçik edip belirli bir cümleyi almışım gibi gözüküyor fakat bu bağımsız bir cümleydi.cevabını merak ediyorum.
  • fazla söze gerek yok imzaya bak yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

    Söyleyeceklerime gelirsek;

    Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

    Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

    Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.




    Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

    Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.


    Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.

    Sen ogün altıparmaktan daha mı iyi Fenerbahçeli sin?

    sen bizim bu kargaşada tabiri caizse adını vermek istemediğim diğer ogun abiler den daha iyi Fenerbahçelisin.

    Hadi ordan!

    birilerine

    "bak kabul eden fenerliler var, bak aziz yıldırıma destek çıkmayanlarda var, bak işte böyle "dürüst" fenerliler de var" dedirtmek için bu lafların edebilen bir insansın

    amacın bunlardan biri değilse kusura bakma demek ki olayları analiz edecek muhakeme yeteneğin YOK!

    SANA ANCA SENİN YAZIN GİBİ CEVAP VERİLİR ASLINDA UZATMAYACAĞIM

    http://inciswf.com/1298717011.swf




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GencayA

    Helal olsun, böyle objektif Fenerliler de varmış. Derdim bir Galatasaraylı olsaydım.
    Üstte bunu diyen çok kişi var biliyorum, onlar böyle yazarak senin objektifliğini takdir ediyorlar, eyvallah ama bunu yazanların 1 tanesi bile konu kendi takımı olunca objektifliğin o sunun yanından geçmiyor, biz tertemiziz diyor.

    Şimdi böyle insanların olduğu bir yerde ben neden objektif olayım ki? Kimse objektif değilken ben neden objektif olup kendi takımımı ezdireyim?

    Bu da başka bir bakış açısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü2012

    quote:

    Orijinalden alıntı: GencayA

    Helal olsun, böyle objektif Fenerliler de varmış. Derdim bir Galatasaraylı olsaydım.
    Üstte bunu diyen çok kişi var biliyorum, onlar böyle yazarak senin objektifliğini takdir ediyorlar, eyvallah ama bunu yazanların 1 tanesi bile konu kendi takımı olunca objektifliğin o sunun yanından geçmiyor, biz tertemiziz diyor.

    Şimdi böyle insanların olduğu bir yerde ben neden objektif olayım ki? Kimse objektif değilken ben neden objektif olup kendi takımımı ezdireyim?

    Bu da başka bir bakış açısı.

    Eminim Çoğu Fenerlide Kendi Arkadaş Ortamında Bu Kadar Olaydan Sonra Diğer Takımların Düşündüğü Gibi Düşünüyor Ama Forumda Dile Getirmiyor Çünkü Yukarıda Yazılan Düşünce Hakim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeartQuake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn


    Daha ilk günden delilleri yüzümüze vursalardı kimse kimsenin yanında olmazdı.
    Ama ne yaptılar kolayca çözecekleri bir işi dallandırıp sarpa sardılar, bu kadar çok çarpıklığın dönüğü bir davaya da benim inanmamı kimse beklemesin.
    Adam 3 temmuzdaki mütalayı aynı bugün geçmiş, 6222 kanunu değiştirme gereği bile duymadan copy paste haliyle hem de.

    Bu arada sana tek sorum olacak 9 maç şike şüphesinden bahsediliyor, büyük Fenerbahçelisin, Kadıköyde açmışın ya gözlerini bütün maçları izlemişindir geçen sene.
    Kaçından şüphelendin?

    +1907

    Yaw arkadaşlar şunu yazmayın hadi yazıldı alıntılayıp ta hata yapmayın , dün açıklandı eğer 1 yıldan evvel sonuçlanırsa kendi konusunda en hızlı sonuçlanan dava olacak...

    Kaldıki geçende şikeyi yaptığını itiraf eden bir oyuncunun kendi kalesine attığı golüm video'su paylaşıldı 1000 kere izle şike demezsin , siz ne sanıyorsunuz biri gelsin kendi kalesine gol mü atsın? Şaka mı bu?
    Halen gözler kapalı... forumda birkaç Fenerli görebiliyor bunlarında birkaçı dışlanmamak için yazmıyor geriside işte bu mesajlara maruz kalıyor.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.