Şimdi Ara

########## BEN DELİMİYİM ##########

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece Yatmadan Önce 10 Kere Ocak Açıkmı Diye Kontrol Ediyorum,Doğalgazı Kapattımmı? acaba Felan Hep Kuşkuya Düşüyorum e Yapayım,Okula Gidicem Kapıyı Kitliyorum 10 Kere Tekrar Kapıyı Kontrol Ediyorum,Bilgisayarı Kapatçam 10 Kere Açık Kaldımı Mı? acaba Felan? Sizce Ne Yapmam Lazım..

• Delilik yok merak etme
  • Vesvese.Değilsin.Sende eminim paniklemede vardır.Bir kere bak bırak
  • Bende telefonun saatini kuruyorum 10 defa.
  • be3n de bir ara öyleydim ama 1 gün yapmamaya çalış amannn ucunda ölüm yokya de bir daha yapmazsın benim daha ne saçma şeylerim vardı hey babam hey buarada senn yaş kaç ben 16
  • Bendede vardı ortaokuldayken zamanla geçti :)
  • Gece kapıyı kilitlemeden yat.

Bide adresi alabilir miyim?
  • değilsin
  • Yaşım 15 Lise 1`e Gidiyorum,Vallahi Korkumdan Geceleri Uyuyamıyorum..
  • Bendede geçen sene vardı evden çıkmadan bütün prizleri 3 kez kontrol ederdim yatmadan ocağı elimle kontrol ederdim falan değilsin merak etme.
  • Merak etme özellikle hırsız konusunda benim de fecii bir takıntım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruthléss

Bendede geçen sene vardı evden çıkmadan bütün prizleri 3 kez kontrol ederdim yatmadan ocağı elimle kontrol ederdim falan değilsin merak etme.

Aynen Musluğun Altına Elimi Tutmalar Felan..
  • deli değilsin ama obsesif kompulsifsin. yardım alman gerekiyo olabilir. internetten araştır dediğim şeyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ceylan. -- 4 Şubat 2009; 18:56:35 >
  • evet delisin manyaksın paranoyak olmusun ılacın yok kendını 10.kattan at

boyle konuya boyle cevap
  • deli değilsin. ama bu da bir tür psikojik rahatsızlık. takıntı mı diyorlar öyle birşey diyorlar.
    bir psikologla konuşmanda fayda var
    geçmiş olsun
  • Herkese Teşekkür Ederim Zaman Ayırdıkları İçin...
  • 'Obsesif Kompulsif Bozukluk' hastalığına yakalanmış olabilirsin bi araştır derim
  • kişi deli değil, sadece kuşu ötmüyor vede banlandı
  • ben de bi ara böyleydim. hatta yatmadan önce kontrol edilceklerin listesini yapmıştım o sıraya göre bakıyodum hepsine
    evimize hırsız girmişti onun da etkisi olabilir
  • Birkeresinde kapıyı açık unutup çıkmışım . Artık her dışarı çıktığımda kapıyı kapatıp kitlediken sonra elimle itiyorum açılcak mı diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.