Şimdi Ara

ben bu iş yerinden çok sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşe başlayı nerdeyse 3 hafta olucak hiç bir halt öğretmediler ölece otruyorum sözde muhasebe konusunda tecrübe kazanmak için girdim işe oturma konusunda baya tecrübe sahibi oldum çok sıkıldıım

• sen öğrenmeye çalış.
  • yapabilceğim bi iş varmı falan diye sorsana boş boş oturcağına
  • Kimse sana gelip de bu iş böyle yapılır bakta öğren demez. 3 ay boyunca fark edemediysen bunu zaten boşuna çalışıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: néophron

sen öğrenmeye çalış.

çalışıyorum günde bir iş veriolar bitiriyorum işim bitti bilginiz olsun başka yapacak bişi varmı diorum tmm diolar artık akaşma kadar pc başında oyalanmaya çlışom tepemde de kamera var yerimden kalkamıyorum.kalkınca suçlu bn oluorum nasıl bir dengesizliktir anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhonsi

quote:

sen öğrenmeye çalış.

çalışıyorum günde bir iş veriolar bitiriyorum işim bitti bilginiz olsun başka yapacak bişi varmı diorum tmm diolar artık akaşma kadar pc başında oyalanmaya çlışom tepemde de kamera var yerimden kalkamıyorum.kalkınca suçlu bn oluorum nasıl bir dengesizliktir anlamadım gitti.

Tuvaletini oturduğun yere mi yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhonsi

quote:

sen öğrenmeye çalış.

kameraları kafana takma, herkesi tanı git ne iş yaptığına bak yardımcı olmak istediğini söyle veya ne yaptığınıza bakabilir miyim de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

Kimse sana gelip de bu iş böyle yapılır bakta öğren demez. 3 ay boyunca fark edemediysen bunu zaten boşuna çalışıyorsun.

3 ay değil 3 hafta iş varmı diyorum yapabileceğim bişi varmı diorum yok ben kime diorum tamam deyip savuşturuyolar gidip gırtlaklıyımmı napim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

yapabilceğim bi iş varmı falan diye sorsana boş boş oturcağına

Sakın ama sakın bunu soyleme,

Baslarında dur,ızle sorular sor ben bunları uyguladım kazanclı cıktım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

yapabilceğim bi iş varmı falan diye sorsana boş boş oturcağına

Sakın ama sakın bunu soyleme,

Baslarında dur,ızle sorular sor ben bunları uyguladım kazanclı cıktım,

• özel sektör öyledir kimse bildiğini başkasına anlatmaz çünkü kimse vazgeçilmez değildir,bunun farkındalardır belli etmezler.
  • 2.5 ay oldu bende başlayalı , aynı durumdayız. Mal gibi oturuyorum tüm gün. Herkes bilgisini saklıyor kendine. Kimin yanına gidip bişeyler kapmaya çalışsam gönderiyor başından bende inatla dikiliyorum ama pek faydası olmadı. Bakalım nereye kadar sürecek böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

2.5 ay oldu bende başlayalı , aynı durumdayız. Mal gibi oturuyorum tüm gün. Herkes bilgisini saklıyor kendine. Kimin yanına gidip bişeyler kapmaya çalışsam gönderiyor başından bende inatla dikiliyorum ama pek faydası olmadı. Bakalım nereye kadar sürecek böyle.

aynen artık hakkımzda hayrılısı olsun ne diyelim biz elimden geleni yapalım elbet olur bişiler elden başka bişi gelmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.