Şimdi Ara

Ben bu durumda ne yapacagim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olayi anlatayim. Dershaneden ayni sinifta bir kiz ile aramiz cok iyiydi. Onunla birlikte derslerden sonra ders calisir , onunla cok guler , onunla birlikte evlere gitmek icin ayrilirdik. Gercekten istedigim bir zaman oluyordu. Bana bazi hediyeler aldi , ben birseylerin farkina vardim ve bir gun bana beni sevdigini soyledi . Ben sinav yili diye ve birsey hissetmemedigim icin birsey demedim ama hayir da demedim. Uzulmesin diye. Sonra benim hosuma gitmeyen , onunda hakverdigi bir hareket yapti ve aramiz 2-3 gun bozulmustu . Sonra ben sakasina birazda ciddi sekilde bana karsi dusuncen degisti mi dedim . Hayir demedi . Ben anladim ki dusuncesi degismis. Ben bu dengesiz hareketine sinirlendim. Duygum ne olursa olsun bi seviyorum deyip 2 gunde soguma olmaz. Zaten hayatim boyunca karsi taraf beni terketti birde bu olay olunca aramiz iyice acildi. Ve ben bu hareketine anlam veremedigimi soyledim , 3 haftadir konusmuyoruz. Ama o kadar guzeldi ki aramiz o gunlere yalan yok ozlem duyuyorum. Fakat malesef ayni siniftayiz ki bu durum onun umrunda degil fibi . Guluyor , egleniyor. Benim yuzum hic gulmuyor ve bunun o da farkinda . Bunu gore gore guluyor . Bu benim canimi cok yakiyor . Bugun bana hediye ettigi kalemi artik gordukce uzuldugum icin cope attim . Kusmemize ragmen bi umutla kullandim ama gulmesini rahatligini gorunce kafama tak etti ve cope attim . Cope attigimi gormedi ama artik kullanmadigimi gormustur diye dusunuyorum.Keyfim yerinde degil . Ben bu moralimi onun sesini , gulmesini duyarak nasil iyi hale getirecegim . Okudugunuz icin tesekkurler. Lutfen ciddi yorumlar yazin , bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 17 Ocak 2013; 17:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bi buraya anlatyim derdimi . Biliyorum bu bi dert degil ama 6 saat hep birlikte olunca canimi cok yakiyor.

• 1 yorum bile yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 17 Ocak 2013; 18:31:09 >
  • o takmıyorsa sen hiç takma kızlar sever nazı sende gül eğlen umursamıyomuş gibi yap
  • hocam sen şimdi hala kızı arkadaş olarak görüyor musun yoksa hoşlanıyor musun? Çünkü bana hoşlanıyor gibi gözüktün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

o takmıyorsa sen hiç takma kızlar sever nazı sende gül eğlen umursamıyomuş gibi yap

Benim yapim bu degil ama . Yapmaya calistim , olmuyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

hocam sen şimdi hala kızı arkadaş olarak görüyor musun yoksa hoşlanıyor musun? Çünkü bana hoşlanıyor gibi gözüktün

Ya soyle bi durum var . Eski hale donsek yine birsey hissetmeyen biri olurum sanirim, kafaya taktim bu yuzden boylyim galiba .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

hocam sen şimdi hala kızı arkadaş olarak görüyor musun yoksa hoşlanıyor musun? Çünkü bana hoşlanıyor gibi gözüktün

Ya soyle bi durum var . Eski hale donsek yine birsey hissetmeyen biri olurum sanirim, kafaya taktim bu yuzden boylyim galiba .

bence hoşlanıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

bence hoşlanıyorsun

Sevsem eve gelince aklim onda olurdu. Sesini duymayinca rahat oluyorum ,

• seviyorsan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Asosyal

seviyorsan git konuş bence

Sevdigim icin degil ama konusmak istesem de kisiligime yakismaz

• Yukari

• İnsan sevmedeği birisi için niye bu kadar üzülür ki ? Bal gibi de hoşlanıyorsun.
  • yazıyı bi yere kadar okuyabildim.
    ama sen kızı sevmiyosan kız seni takmıyosa derdin ne?
  • Hoşlanıyor musun bilemem de kızın sana olan yakınlığını özlüyorsun eskiden sana yakın davranırdı artık yakın değil güzel taktik yapmış kız kafayı kıza takıyorsun
  • Varya senin yaşadığın şeyi bizzat yaşadım ama şöyle bir durum benimki. Kız bana ilgi gösteriyordu bende evet dedim.

Sonra bu kız benden uzaklaşmaya başladı, sonra özür diledim hiçbir şey yapmadığım halde ama olmadı. Ayrıldığımız gün ben gittim başkasına yazmaya başladım. Bu tabii önümüzdeydi duydu her şeyi aramız iyice açıldı. Hatta özel konuştuğumuz şeyleri şuan hoşlandığım kıza bile gösterecektim yoksa onu da kaybedecektim.

Şuan dediniz ya kız takmıyormuş gibi davranıyor ben şuan öyleyim belkide sizin hissettiğiniz şeyleri benim eski kız da hissediyor. Ve siz yazdınız, okudum ve üzüldüm. Şimdi eski kıza gidip özür mü dilesem diye düşündüm ama bu kadar saçma yazdıktan sonra boş ver dedim. 3 haftadır konuşmuyorum. Bu cumartesi doğum günü 5 dk yanıma çekip doğum gününü kutlarım o kadar.

Konuya gelirsek. Ben ne yaptıysam onu yapın ama kıskandırmaya çalışmayın sakın bunu denemeyin. Ben denedim, şuan hoşlandığım kız ile eski kız arkadaş ve onun arkadaşı neredeyse kavga edecekler. Fitil ateşlendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

Hoşlanıyor musun bilemem de kızın sana olan yakınlığını özlüyorsun eskiden sana yakın davranırdı artık yakın değil güzel taktik yapmış kız kafayı kıza takıyorsun

Aynen . O yakinlik ortamini ozluyorum . Yaptigi davranisi gormezden gelirsek . Yarin yine sesini duyacagim .

• quote:

Orijinalden alıntı: cropseverkişilik

yazıyı bi yere kadar okuyabildim.
    ama sen kızı sevmiyosan kız seni takmıyosa derdin ne?

Kendime yediremiyorum bunu . Birazda gurur var birazda o ortamin ozlemi .

• Beyler sinif degisikligi de olmayacak dedi arkadaslar . Sesini duyunca inanilmaz bi sinir geliyor hele gulunce varya ... engelleyemiyorum kendimi . Bugun de sinir oldum ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 18 Ocak 2013; 17:24:32 >
  • quote:

Beyler sinif degisikligi de olmayacak dedi arkadaslar . Sesini duyunca inanilmaz bi sinir geliyor hele gulunce varya ... engelleyemiyorum kendimi . Bugun de sinir oldum ,

öldür kızı ozaman ne lan bu adama bak hoşlanmıyor etmiyor kendi kendine triplere giriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.