Şimdi Ara

Ben bu bakkal sahibini döverim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam bakkala gittim 1 paket sigara + 2 adet çikolata aldım, ne kadar diye sordum, hepsine adam 9.5 TL dedi. Bende 20 tl verdim para üstü 10 tl geldi. Dedim 50 kuruş eksik? Adam 50 kuruşun lafını mı yapıyorsun dedi güldü, bende evet yapıyorum dedim, adam espri yapmaya devam etti ve resmen vermedi. Bende sinirlendim, dedim şu çikolata kaç para? Adam 1 tl dedi bende aldım tamam ödeştik dedim para vermeden çıktım bakkaldan. adam kovaladı hey parasını vermedin diye. Bende o cevabı verdim 50 kuruşun lafını mı yapıyorsun

Olay tamamen gerçektir. Beykent Beylikdüzü'nde oldu

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 11 Kasım 2011; 16:17:22 >

• başarılı
  • O bakkkalin yerinde olsaydim bakklali kapatip ulkeyi terk ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

/>

güldüm
  • iyi yapmışsın şark kurnazına hak etmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer gerçekse güzel ayar vermişsin değilse cool story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Eğer gerçekse güzel ayar vermişsin değilse cool story bro

.
  • Böyle ayar olur mu naptın
  • gerçek arkadaşlar orayı bilen varsa 4 yol ağzında sağda ufak seyyar gibi büfe
  • İyi yapmışın helal süper hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mused -- 11 Kasım 2011; 17:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Akşam bakkala gittim 1 paket sigara + 2 adet çikolata aldım, ne kadar diye sordum, hepsine adam 9.5 TL dedi. Bende 20 tl verdim para üstü 10 tl geldi. Dedim 50 kuruş eksik? Adam 50 kuruşun lafını mı yapıyorsun dedi güldü, bende evet yapıyorum dedim, adam espri yapmaya devam etti ve resmen vermedi. Bende sinirlendim, dedim şu çikolata kaç para? Adam 1 tl dedi bende aldım tamam ödeştik dedim para vermeden çıktım bakkaldan. adam kovaladı hey parasını vermedin diye. Bende o cevabı verdim 50 kuruşun lafını mı yapıyorsun

edit imla

hikaye (ç)alıntı

• nasrettin hoca fıkrası gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 11 Kasım 2011; 16:32:06 >
  • Ben Evet diyorum.
  • ıyı yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Akşam bakkala gittim 1 paket sigara + 2 adet çikolata aldım, ne kadar diye sordum, hepsine adam 9.5 TL dedi. Bende 20 tl verdim para üstü 10 tl geldi. Dedim 50 kuruş eksik? Adam 50 kuruşun lafını mı yapıyorsun dedi güldü, bende evet yapıyorum dedim, adam espri yapmaya devam etti ve resmen vermedi. Bende sinirlendim, dedim şu çikolata kaç para? Adam 1 tl dedi bende aldım tamam ödeştik dedim para vermeden çıktım bakkaldan. adam kovaladı hey parasını vermedin diye. Bende o cevabı verdim 50 kuruşun lafını mı yapıyorsun

edit imla

hikaye (ç)alıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

edit imla

hikaye (ç)alıntı

seviyorum bu adamı ya

keşke ölmeseydin kemal reyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.