Şimdi Ara

Ben böyle aşkın ızdırabını..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Napayim derdimi buraya anlatayım öncelikle 96 liyim. okul hayatım boyunca çalışkan bir öğrenci olmadım, minyon tipliyim diye bide geç yazdırmışlar beni okula yani 97 lilerin arasında 96 li olarak büyüdüm gerçi 96.12. Ay pek 96li demiyorum kendime herneyse ilköğretim bitti normal düzeyde bi Anadolu lisesini kazandım o sıra ailevi olaylar oldu boşanma kavga vs..lise boyunca okuldan kaçtım ders calismadim bide okuldaki hocalar cins olunca diploma notumda yerlerde oldu tabi 55 diye diploma notumu olur Allah aşkına bizden daha kötü olan Anadolu lisesinde çocuk 30 alıyor hocalari 80 sözlü veriyor ben 60 alıyorum 50 sözlü veriyor zaten arkada alemci tipler olur ya o tiplerdendim hocalar sevmezdi beni. taa ki lise sona kadar lise sonda bi simsek bi aydınlanma oldu ders çalışmam lazım üniversite lazım dedim son sene de ne kadar olursa o kadar oldu işte 90k.o ara okula harp okulundan tanıtıma geldiler ben bi etkilen bi etkilen dedim ki ben askeri okula gidicem araştırdım ne lazım ne lazım değil spor önemliymis baya çalıştım her sabah kalkar kosardim spor yapardım falan. mülakat günü geldi başarılı oldum aha dedim kazandım. oradaki komutana ne zaman başlarim dedim daha dur burda başarılı olanlar arasında da bi sıralama yapcaz ilk 250 kişiyi alcaz falan diynce bi moral bozulması oldu. araştırdım önceki senelerden girenleri 90k bi ihtimal olur yazılarını gördüm umudumu kestim 90 k ile de bi yere gidilmez diye mezuna yolu gözükmeye başlamıştı bana sonuçlar açıklandı bi baktım yedek bilmem kac. girenlere sordum oluru var mı yedek sırası gelir mi dediler ki gelebilir bekle. Ama pek de umutlu değildim dershane arayışlarına başladım biriyle anlasacaktim ki telefon geldi yedek sırası geldi okula kayda bekliyoruz. Allahım daha öyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum. çıktım sokakta çılgınlar gibi bağırarak koştum. Sonra kayıt olduk falan derken 1. Sınıfı bitirdik. bi darbe ardından askeri okullar kapatıldı hayatımda bu kadar üzüldüğümu de hatırlamıyorum. Dedim neyse düştüysek kalkariz falan ekim gibi ben tekrar çalışayım dedim. Dedim de o sıra aşık oldum ben ne ders goruyo gözüm ne baska bisey biraz da lan zaten 90k yiz hemsir oluruz en kotu hesabı var kafamda günler laylaylom geçiyor sınava girdik bi ciktik hüsran 250k lan ben naptim düşüncesi belirdi baktım baktım dusundum lys ye hazırlanmaya karar verdim 100 k ya cekilmeyecek bi sonuç değil sonuçta. ama forum üyeleri ben tukendim ben bittim mezun yolu gözüküyor gibi kızdan da ayrıldık ben böyle aşkın izdirabini ... Neyse içimi dökmek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bende son sınıfta aşık olmuştum 50 günüm çöpe gitmişti lys döneminde oturup çalişacaksin başka çaren yok.

• Tm ci arkadaşlar sana yardımcı olucak mf ler kaçın o nası paragraf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun umarım çekersiniz. Bu zamana kadar pembe bulutlarda uçmuşsunuz gibi biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.