Şimdi Ara

Ben ağı görüyorum onlar beni göremiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağdaki tüm bilgisayarların paylaşılan klasorlerini görebiliyorum ama ben bir dosyayı paylaşıma açtığımda diğer bilgisayarlar göremiyor. Başka bilgisayardan adres çubuğuna tam adresi yazdığımda ise önce şifre soruyor sonra problem yaşanan bilgisayardaki admin kullanıcılardan birisinin şifre ve kullanıcı adları ile giriş yapılabiliyor. Nedeni hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 6 Ekim 2006; 7:59:00 >

• cevap yokmu arkadaşlar
  • yaaaa arkadaşım bilmiyorum çok emin değilim ama sen istersen şu bilgisayarımı internette ve ağda koru seçeneğini bir kaldır ve dene bakalım belki durum değişir. ben de daha önce ağda ben onları görüyordum ama erişemiyordum onlar beni görmüyordu bile sonra tüm bilgisayarların bu bilgisayarı internette ve ağda koru seçeneğini kaldırdım oldu belki çok sağlık bir çözüm değil ama sen dene. bu arada o kadar networkçü arkadaşlar var neden bi el atmıyorlar bu işe bizim gibi amatörlere bırakıyorlar
  • arkadaşım teşekkür ederim yarın birde onu deneyeyim. sağol ilgin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

Ağdaki tüm bilgisayarların paylaşılan klasorlerini görebiliyorum ama ben bir dosyayı paylaşıma açtığımda diğer bilgisayarlar göremiyor. Başka bilgisayardan adres çubuğuna tam adresi yazdığımda ise önce şifre soruyor sonra problem yaşanan bilgisayardaki admin kullanıcılardan birisinin şifre ve kullanıcı adları ile giriş yapılabiliyor. Nedeni hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi.

Kardeş masaüstünde "ağ bağlantılarıma" tıkla oradan da "ağ bağlantılarımı görüntüle"ye tıkla.Orada bukunan ağ bağlantısına sağ tıkla ve özellikler de sonra en altta "İnternet İletişim kuralları(TCP\IP)" nin üzerine bi kere tıkla ve yükle de açılan pencereden yine en alttaki "iletişim kuralı" ikonun üzerine tıkla ve ekle de.Daha sonra çıkan yerden NW LİNK... diye başlayan yeri yükle sorunun kalkar heralde.

• denetim masasından ağ kurulum sihirbazı nı çalıştır.ileri ileri de.doğru olanlşarı seç.
    çalışma gurubunu diğer pc lerle aynısını gir.ve dosya paylaşımı aç yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxtreme

denetim masasından ağ kurulum sihirbazı nı çalıştır.ileri ileri de.doğru olanlşarı seç.
    çalışma gurubunu diğer pc lerle aynısını gir.ve dosya paylaşımı aç yap.

Abi adam ağı kurmuş zaten ayarlarını yapmamış diye bu sorunu vermiş.SAYGILAR..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows firewall engelliyor olabilir. eğer windows güvenlik duvarın açıksa saat simgesinin oradaki ağ bağlantılarına sağ tıkla windows güvenlik duvarı ayarlarını değiştir de. sonra üstten 2. sekmeye gel (ismini hatırlayamadım exceptionsdu sanırım) orda dosya yazıcı paylaşımının kutusunu doldur.
    windows firewall zaten kapalıysa şu anda aklıma bi şey gelmedi
    kolay gelsin
  • firewall engelledse şifreli girişe de izin vermez..... Muhtemelen Bu bilgisayarda diğerlerinden farklı bir protokol kullanılıyor yada yazılım yüklü........
  • Engel var kısaca
  • Buradakileri elimden geldiğince denedim arkadaşlar ama sonuç alamadım. İlginiz için sağolun.Başka görüşlerinizde varsa bekliyorum.
  • Göremediğin bilgisayarda paylaşımlar tamsa....

Kendi bilgisayarında \\bilgisayar adı ENTER la Girmesse...... İp yapılandırmanı tekrar gözden geçir istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.