Şimdi Ara

Bellona, istikbal vs. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
69.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güncel
  • ben cumartesi bellonadan yemek odası takımı ve köşe takımı aldım. halılarıda oradan beğendim. toplamda 7000 tl ye patladı. biraz pazarlık payları oluyor. pera yemek odası full takım, vento köşe takımı (+ 1 berjer ve puflu) ve iki halıyı peşin fiyatına ancak 7000e indirdiler. internet fiyatından 250 tl ucuza alabildim.

    yemek odası ve oturma guruplarında eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıda vardı ama fiyatdan ne kadar düşdüklerini hatırlamıyorum. 200 ve 300 Tl olması lazım.

    eve gelip 2 saatde kurdular...
  • Biz de 15 gün önce Mondi'den 2 adet kanepe aldık, kol kısımları deri. Maximum kartla alınırsa peşin fiyatından %10 indirim yapıyorlar. %10 indirim + 12 taksite böldürdük, elden taksit olsaydı katalog fiyatı geçerli olacaktı.
  • 1hafta once bellonadan monet oturma grubu aldik 3lu 2li ve bir adette tekli set 1800 lira pesin fiyatina aldik bakalim nsl cikacak
  • Bende bi köşe takımı almayı düşünüyorum . Hafta sonu istikbale baktık fakat ürünler eskisi gibi değil . Pek beğenemedik. İyikide beğenememişiz. Biraz evvel kardeşimizn başından geçen olayı duyuncada iyi ki almamışız diye düşündüm.

    -- kardeşim bi gün evvel polatlı istikbalde bi ürün beğenmiş. Fakat ürünü eşi ile daha sonra bakmaya geleceklerini filan söyleyip almamış. Fakat o arada tongaya gelip bi evrak imzalamış. ( ne senet yapılmış, nede kredi kartından ürünün parası ödenmiş). Bir gün sonra gittiklerinde ise bu ürünü artık almak zorundasınız . Yoksa o ürün ellerinde kalırmış. Sormayın daHA ürünü almadan bile. parasını ödetmeye kalkışmışlar. ZOR ŞER ADAMLARI İKNA EDEBİLMİŞ KARDEŞİM. ÜRÜN YOK DAHA ORTADA DÜŞÜNÜNN. YANİ İSTİKBAL KENDİNİ AŞMIŞŞŞŞŞ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 21 Nisan 2011; 15:34:14 >




  • Nasıl bir evrakki bu? Satış sözleşmesi gibi bir şey mi?Biz de yıllarca Bellona grubundan alışveriş yaparız bize böyle bir şey imzalatmadılar. Bence bu durum bayi ile alakalı, belgenin ne tür bir belge olduğunu öğrenip o bayiyi şikayet etmek lazım. Kimse kimseye zorla mal satamaz ki. Zorla müşteriyi kendine bağlamaktır bunun adı, her halukarda o bayi firmaya ve gerekli yerlere şikayet edilmeli.
  • bunların üçüde aynı finanstan çıkıyor.berbat ürünler..paranıza yazık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 21 Nisan 2011; 22:09:29 >
  • izmirde bildiğiniz hiç eskiyi getir yeniyi götür kampanyası varmı acaba? bellona istikbal kelebek çetmen vs tüm mobilya mağazaları olur
  • Arkadaşlar,

    İstikbal, Bellona, Mondi üçlüsüne yaklaşmayın derim. Müşteri hizmetleri, kalite vb. unsurları yerlerde geziyor.

    Geçen ay aldığım Vivaldi yatak odası takımı içindeki gardropa gömlek sığmıyor. Gömlek için ayrılan yere gömlek asmaya çalıştığımda gömleğin yarısı alt rafa değiyor ve katlanmış oluyor. Bariz bir tasarım hatası olduğu ortada ama ne yazık ki Bellona'da iletişim kurabileceğim birini bulamadım.
    Hanzonun teki zorla mı sattık kardeşim diyerek telefonu kapattı:)

    Aman derim, uzak durun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-una

    Arkadaşlar bende Classi markasının fiyatının hakkını verdiği seri üretimde işçilik kalitesinin korunması, malzeme kalitesinin ve kullanışlılığının olması (mesela dayanıklı olması ve kımıldamaması beklenen möbleler mdf ve ağır iken, masa ve sandalye gibi oynatabilen ürünler ahşap olarak hem kaliteli hem hafif üretilmiş) ve paketleme sisteminide çok özenli bulmam anlamında tavsiye ediyorum...

    Eve minikli büyüklü onlarca kutu geldi ve kısa sürede kurulumu gerçekleştirdiler.

    Mobilyayı tiplerine, kaplamasına, kumaşına göre beğeniyoruz fakat en önemli faktör uzun ömrünün yanında bildiğiniz gibi kullanışlılığı...

    15 günü aşkın süredir mobilyaları kullandığım ve kullanışlılık olarakta bilgi vermek için bu mesajı yazmayı uygun gördüm.

    Umarım memnuniyetim devam eder, düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim...

    hocam classi mobilya da hala daha memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorum lakin daha evvel almış birinde daha detaylı yorum alsam çok iyi olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: customs

    quote:

    Orijinalden alıntı: T-una

    ....

    Umarım memnuniyetim devam eder, düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim...

    hocam classi mobilya da hala daha memnunmusunuz? bende almayı düşünüyorum lakin daha evvel almış birinde daha detaylı yorum alsam çok iyi olur.

    Halen memnunum, yalnız İstikbal ve benzer diğer firmalar CASA firmasının ürünlerinin kopyalamaya başlamış gözlemlediğim kadarıyla ve özellikle üçlü koltukların sağ ve sol oturum kısımlarının yandan elcik yardımıyla açılıp tekli rahatlama koltukları gibi yatabilen modelleri felan var.

    Kısacası gelmek istdiğim nokta Classiye güvenebilirisiniz fakat çeşitlilik arttığı için daha fazla firma gezerek karar verin...




  • yarın gezeceğiz birkaç firmayı daha, ama classi de karar kıldım gibi. eşyaların hem dışı hem içi çok kaliteli. ayrıca tasarım olarak ta çok güzeller. cumartesiye kadar netleştiricem inş. nisandan sonra da fiyat farkı geliyormuş ayrıca.
  • modoko ve maskoya da bakmak lazım
  • İstikbali kimseye tavsiye etmem,bir ürün aldım garantiye gönderdim 4 aydır bekliyorum daha,İstikbalin ürünleri değil de adı marka.
  • benim tavsiyem modüler mobilya alınacaksa istikbal,mondi,bellona gibi markalardan daha iyi olan doğtaştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 5 Aralık 2012; 11:22:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ameyme

    İstikbali kimseye tavsiye etmem,bir ürün aldım garantiye gönderdim 4 aydır bekliyorum daha,İstikbalin ürünleri değil de adı marka.

    6 ay oldu :D
  • Ben birkaç kez garanti problemlerinden dili yanmış biri olarak kesinlikle dayanıklı tüketimde Türk Malı ürün satın almam, çevreme de aldırmam. Yabancı kazanacağına bizim insanımız kazansın deyip kazık yiyip bir de üstüne mahkemelerle uğraşıyorsun. Giderim Ikea'dan alırım, Samsung'dan alırım. Eğer sinir harbi yaşamak istemiyorsanız benim gibi yapmanızı tavsiye ederim.

    Doğtaş'tan, Tezel Mobilya'dan koltuk aldım, avukat ve mahkeme kararıyla değiştirdim. Ikea'dan koltuk aldım, montaj sırasında bizzat ben hata yaptım, ertesi gün kapıma kadar yenisini getirdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: urukhrai

    Ben birkaç kez garanti problemlerinden dili yanmış biri olarak kesinlikle dayanıklı tüketimde Türk Malı ürün satın almam, çevreme de aldırmam. Yabancı kazanacağına bizim insanımız kazansın deyip kazık yiyip bir de üstüne mahkemelerle uğraşıyorsun. Giderim Ikea'dan alırım, Samsung'dan alırım. Eğer sinir harbi yaşamak istemiyorsanız benim gibi yapmanızı tavsiye ederim.

    Doğtaş'tan, Tezel Mobilya'dan koltuk aldım, avukat ve mahkeme kararıyla değiştirdim. Ikea'dan koltuk aldım, montaj sırasında bizzat ben hata yaptım, ertesi gün kapıma kadar yenisini getirdiler.

    Doğtaş mı...hiç bulaşmayin derim.3 şubatta parasının tamamını sipariş verildiği gün almak zorunda olduklarını söyleyen doğtaş an itibariyle hala ürünlerimi getirmediler.genel merkeze 9 gün önce yaptığım şikayetin 24 saat içerisinde geri dönüşü yapılacaktı sözde onlar da hala dönmüş değiller.verdiğim telefon faturalarını hiç söylemiyorum zaten!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam hangi şehirlerdesiniz bilmiyorum ama aşağı yukarı her şehirde yerli üreticiler bu firmaların ürünlerinin taklitlerini yapıyrolar ve hem de onlardan çok çok kaliteli yapıyorlar, fiyatları da gayet uygun, şu an hatırlamıyorum ama bizim şehrimizde istikbalin 2700 civarı olan takımını 1700 civarına yapıyordu ve istikbalinkinden de çok kaliteliydi. ayrıca o kadar çok kumaş çeşitleri var ki, sınırlı sayıda çeşide de mahkum olmazsınız, ben şiddetle tavsiye ederim yerli üreticileri

    hem bir düşünsenize, her takımdan aşağı yukarı 1000 lira cebinizde kalsa, yeni evlencek birisi, 3000-4000 lira karı olur ve beyaz eşyalarını çok rahat alır
  • farklı bir konuya da yazmıştım burayada yazayım aynı hataya düşeyin.biz milyarları çöpe attık siz atmayın kanmayın.kesınlıkle bellona almayın!!!aldıgımız 3 gruptan 2 sinde sorun cıktı.ılk basta degısım yaptılar ama bütün seri sorunlu imiş.yani yeni gelenlerde sorunlu.şimdi de kullanıcı hatası diyorlar.sorunumda şu :

    http://www.uludagsozluk.com/e/19534465/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.