Şimdi Ara

BELLİ SİTELERE GİREMİYORUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bahcesehir.edu
    apple.com
    blogcu.com
    formspring.me

gibi birçok siteye giremiyorum.

host değişmiştim ama sonra sildim. go.navige kullanıyorum.

yardımlarınızı bekliyorum

MESAJ KASMAKTAN NEFRET EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkayaalp -- 26 Temmuz 2010; 23:56:52 >

• DNS adresi olarak şu rakamları atayıp ''Tamam'' diyiniz, daha sonra tarayıcınızı yeniden başlatın.

163.139.21.197

133.145.228.6
  • Hocam acaba DNs leri değiştirdiniz mi onları otomatiğe alın.

Go.navige yi de kullanmayın yani tam olarak ne olduğunu bilmediğimden nasıl birşey olduğunu bilmediğimden devredışı bırakın.

Host dosyasını klasörle beraber mi değiştirdiniz yoksa sadece Drivers/Etc/Host dosyasını mı değiştirdiniz?

Mesela benim laptopta sadece host dosyasını değiştirdim girmedi ben de masaüstündeki ETC klasörünü olduğu gibi aldım yapıştırdım siz de onu deneyebilirsin.

İstersen benim etc klasörünü upload edeyim siteye öyle bi kopyala yapıştır da XP kullanıyorum işletim sistemi farklılık yaratmasın
  • sadece host u değiştim.
  • oğuz abi olmadı. bu dns ile youtube a falanda girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkayaalp

sadece host u değiştim.

Hocam benim ETC klasörünü upload ettim onu bi copy/paste et istersen windows/system32/drivers/etc klasörünün olduğu dizine olduğu gibi yapıştır ama senin kendi etc klasörünü masaüstüne kopyala ters giden durum olursa geri alırsın

XP işletim sistemim var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 27 Temmuz 2010; 0:16:10 >
  • benim vista yav :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera bazı sitelere girmiyor.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş o zaman k.bakma yardım etmek isterdim ama elimden bu kadarı geldi inşallah bilen birileri çıkar

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 27 Temmuz 2010; 0:15:59 >
  • pc aynı sitelere girmemekte ısrarlı. değişmeme rağmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Kardeş o zaman k.bakma yardım etmek isterdim ama elimden bu kadarı geldi inşallah bilen birileri çıkar

İyi forumlar

sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.