Şimdi Ara

Belleklerde Önlenemez Isı Artışı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bellekler Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3200MHz
    Sistemi toplayıp kurduğum gün 21 derecelerde bir kaç hafta seyretti.
    Daha sonra ısı belirli zaman aralıkları ile kademe kademe yükselişe devam etti (21-28-32-35) Bugün ise 37 derecelerde gezmeye başladı
    Sorun ısının hep yükselmesi ama hiç düşmemesi ?
    Ne yaptıysam çözemedim bios güncelledim / eski bios yükledim,''İşletim sistemindendir'' dedim bir kaç kez formatladım yok.Artık saplantı oldu sorunun kaynağı ne olabilir ?
    Belleklerde Önlenemez Isı Artışı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Mart 2020; 16:36:49 >

• Ram sıcaklıklarınız olması gereken normal değerlerden bile düşük.
    Genel anlamda 40-50 arası normal diye tabir edilir.Ramlarin sıcaklıktan dolayı hata vermeye başladığı sıcaklık 85+ derecelerdir.

Kısaca sistemi açınca oda sıcaklığında başlar ,sistem açık kaldığı süre boyunca belli oranda yükselir.Yani bilgisayar aktif anlamda kullanılırken,oyun,render vs yükselir.

37 derece çok çok güzel bir değer. Sizin bu derdiniz gözümün üstünde niye kaşım var gibi takıntı yapmaya benzemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 25 Mart 2020; 16:31:39 >
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Sorun X570 anakartın chipset fanının belli bir dereceye kadar çalışmamasıymış.
    Bu derecede baya bir yüksek tutulmuş varsayılan olarak.Biostan o fanı manuel açtığımda anında düşüş oldu şuan 30 derece :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU Kullanımındaki Dalgalanma
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.