Şimdi Ara

Belki hoşunuza gitmeyecek ama cidden giyim statü belirliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıradan giyindiğimde kasiyerler abi falan diyor

Pahalı giyinince beyefendi vs diyorlar. Emin olun giyime verdiğiniz para en mantıklı harcadığınız paradır

Aynı zamanda kızlar da ilgi gösterir iyi giyinince. Tecrübeyle sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 4 Eylül 2018; 23:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki hoşunuza gitmeyecek ama cidden giyim statü belirliyor
  • Abi demek esnaf için genelde ağız alışkanlıgıdır. 50 yaşında adam dahi abi diyebiliyor. Ağzı alışmış.

• hocam sizin tipinize gitmez.size komple gucci, versace filan giydirsek dahi eğreti durur.size lc waikiki, defacto filan gider.tipiniz onlara uygun hatta pazardan alsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Abi demek esnaf için genelde ağız alışkanlıgıdır. 50 yaşında adam dahi abi diyebiliyor. Ağzı alışmış.
    Sosyal deney yaptım cidden insanlar farklı hitap ediyor. Çok kişiyle denedim

Giyim eşittir saygı NET

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

hocam sizin tipinize gitmez.size komple gucci, versace filan giydirsek dahi eğreti durur.size lc waikiki, defacto filan gider.tipiniz onlara uygun hatta pazardan alsanız daha iyi olur
    LC waikiki mi ahahaha

Ora senin mağazan. Beni kendinle karıştırma..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

LC waikiki mi ahahaha

Ora senin mağazan. Beni kendinle karıştırma..

Alıntıları Göster
    hocam bu tipe gerçekten güzel bişey yakışmaz.lc bile fazla olabilir yani pazardan 2. el ürün gider size.sizin pahalı marka ürün giymeniz 1000 dolarlık şarabın yanında 3 liralık tavuk döner yemek gibi olur.

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balıkadam bu sefer haklı.Bunu bizzat kendim de deneyimledim.

Fakat şurada bir hatan var balıkadam,önemli olan nereden aldığın değil.Kendine yakışanı giymektir.

Öptüm şekerim.
  • Davranıştan kaynaklanır.

Eğer soğuksanız resmi eğer sıcakkanlı bir tavırdaysanız candan bir tabir ile karşılarlar sizi.

Birde asil versiyonlar vardır. Onlar hem sıcak hemde resmi bir şekilde karşılanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statüyü tip belirler

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    Belki hoşunuza gitmeyecek ama cidden giyim statü belirliyor

prince harry. türkiyede doğsa donanımhaberde tipsiz olduğum için kızlar bakmıyor konuları açardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 5 Eylül 2018; 1:2:9 >
  • insanın senin gibi tipi olduktan sonra krowaz set giyse ne olur
  • thundercry kullanıcısına yanıt
    benden yakılşıklı...

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    harbiden tipin statü üzerine çok büyük bir önemi var. ama statüyü tip belirlemiyor. tipi iyi olana giyimi iyi olana her yerde iyi davranılıyor. şimdi aradım da bulamadım, takım elbiseli bir adam otobüse binerken parasını evde unuttuğunu söylüyor, bu seferliğine binebilir miyim diye otobüs şoförüne soruyordu. bu deney bir iki hafta sonra yine yapılıyordu, adam aynı; takım elbise yerine üzerinde yırtık pırtık kıyafetler var. evsiz olduğu imajı verilmiş. yine aynı şeyi soruyor. tahmin edebileceğiniz üzere takım elbiseli iken otobüs şoforü kendisini otobüse alıyor, evsiz iken kovuyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.