Şimdi Ara

Belki de en kötü karar , kararsızlıktan daha iyidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Cumhuriyetinin en kritik seçimi yapılacak 24 Haziranda.

Adaylar : Recep Tayyip Erdoğan - Muharrem İnce - Meral Akşener - Selahattin Demirtaş - Temel Karamollaoğlu - Doğu Perinçek

Ben aslında 16 yıllık düzenin değişmesi gerektiğini düşünenlerden biriyim. Ancak RTE'ye rakip olanlar arasında elle tutulur birisi yok. Yani gerçekten RTE gittikten sonra bu ülkeyi daha iyi yönetebileceğini düşündüğüm biri yok.

Gelen gideni aratır derlet ya ya da Beterin beteri vardır.

Ne İnce ne de Akşener bu ülkeyi sırtlayabilecek liderler değil. Biri CHP nin başına diğeri MHP nin geçmeye çalıştı beceremediler. Koca ülkeyi DEVLET BAŞKANLIĞINI mı vereceğiz onlara ?

RTE'den memnun değilim ancak bu 6 seçenek arasında yine seçilebilecek tek kişi. Diğerleri ne samimi geliyor ne de gerçekçi .

Ayrıca AKP'nin muhalefete düşmesi bile ülkede kaos yaratacaktır. Basın , şirketler vs ellerine geçmiş durumda. En kısa sürede erken seçim atmosferi yaratmaya çalışacaklardır. Kısacası AKP giderse elindeki bombayı patlatır öyle gider.

Gerçekten Halktan bir LİDER çıkar gelir kurtarasaya kadar RTE'ye mecburuz...

• Öyle bir sey yok çıkar onu aklından

Not=okumayin mesaj sayisina bakip çıkın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Möthöş bir yazı. 10 saniyede Reisçi oldum kardeş, Allah razı olsun senden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Öyle bir sey yok çıkar onu aklından

Not=okumayin mesaj sayisina bakip çıkın
    mesaj sayıma takılma sen . belki de senden daha eski üyelerdenimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Möthöş bir yazı. 10 saniyede Reisçi oldum kardeş, Allah razı olsun senden.
    burada Reisçi olun vs demedim. Olabileceklerden bahsettim. Belki de şu anda değişikliğe hazır değiliz ya da değişikliği en az hasarla sağlayabilecek bir lider yok. Onun için mevcut düzen bir süre daha devam edebilir . Belki o zaman muhalefetin aklı başına gelir bazı şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkozcuoglu96

mesaj sayıma takılma sen . belki de senden daha eski üyelerdenimdir.

Alıntıları Göster
    Hep oyle derler

• emirkozcuoglu96 E kullanıcısına yanıt
    Tamam oyum akpye. Şu bozuk ekonomiyi nasıl düzelteceklerini açıkla oyum akpye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

burada Reisçi olun vs demedim. Olabileceklerden bahsettim. Belki de şu anda değişikliğe hazır değiliz ya da değişikliği en az hasarla sağlayabilecek bir lider yok. Onun için mevcut düzen bir süre daha devam edebilir . Belki o zaman muhalefetin aklı başına gelir bazı şeyler

Alıntıları Göster
    O koltuğa sokaktan geçen bir adamı koysan bile bu kadar kötü hale gelmezdi işler. Sen diyorsun ki daha iyi yönetecek birisi yok, ben diyorum ki tarihin en kötü yöneticilerinden birisi. Anladın mı mevzuyu?

• Ne İnce ne de Akşener bu ülkeyi sırtlayabilecek liderler değil.

Ülkeyi zaten rte de sırtlayamadı, ne varsa sattı o bile ağır geliyor artık taşıyamıyor.

ANLAYANA...

• Halktan bir lider Erdoğan. Güzel.

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 2 Ocak 2021; 23:5:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

silinsin
    Hiçbir şeyden emin olamayız yaşamadan. İnce ve Akşener'in de hataları var. Evet düzeltemeyebilir ancak 5 yıl daha idare edilebilir. Ondan sonrası Allah kerim
  • quote:

Hiçbir şeyden emin olamayız yaşamadan. İnce ve Akşener'in de hataları var. Evet düzeltemeyebilir ancak 5 yıl daha idare edilebilir. Ondan sonrası Allah kerim

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 2 Ocak 2021; 23:5:42 >
  • emirkozcuoglu96 E kullanıcısına yanıt
    Sen sorduğum soruya cevap ver önce. Ekonomi kötü. Bunu nasıl düzeltecekler? Şunu şunu yapacaklar de oyum akpnin.
  • Muharrem İnce'nin nesi kötü hocam söyler misiniz merak ettim düşüncelerinizi?
  • Hocam kendinize göre tüm adayların artı ve eksilerini düşünün ons göre oyunuzu verin, bana göre mevcut sistemin yanlışları fazla, fetö ile kandırıldı, çözüm süreci ile kandırıldı, barzani için kürdistan bayrakları astılar yine kandırıldılar, reza zarrab ile kandırıldılar, türkiye de amerikaya üs açtılar ama amerika pkk destekledi, yine kandırıldılar, bunların dışında soma maden faciasından sonra çağın gereği olan yaşam destek odaları madenlerde olacak dediler ama mecliste kendileri reddettiler, manisalı olduğum için bu olayı takip ettim. Artan çocuk tacizleri ile ilgili önergeyi red ettiler, çiftlik bank soruşturmasını red ettiler bunların amacını bile anlamadım. Ekonominin kötüye gitmesi, eğitim sisteminin kötü hali, fetö gidince yerini başka tarikat ile doldurmaları, menziri ıvırı zıvırı, toplumdaki ahlaki yapının bu dönemde bozulması, artan torpil adam kayırma vb olayların normal hale gelmesini, ege adalarının yunan tarafından fiili işgali ve buna karşı pasif ve sessiz kalınması, bu gibi konulara girmedim bile...

Diğer adaylar arasında ülkeyi daha iyi yönetecek yok demişsin, bence daha kötü yönetecek olan yok gibi görünüyor...

"Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki, bu imanın en zayıf derecesidir." Böyle bir hadis var, bende kalbimle her gün dua ediyorum ülkem için, dilimle insanlara anlatıp bir şeyler değiştirmeye çalışıyorum, 24 haziran günü de elimle oy verip değiştirmeye çalışacağım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.