Şimdi Ara

Belki bunu hatırlamayanlarınız vardır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Belkide hiç bilmeyenleriniz. Arkadaşlar burada hakem devam dedi :) Yani Yunus Yıldırım a da çok yüklenmeyin. Öylesine pislik içindeki bu futbol Türkiyede. Öyle bi aziz yıldırımın gitmesiyle pek temizlenecek gibide görünmüyor.

• Hepsi Beşiktaş'a abi bu efsane kararların ya

İkincisini bulamazsınız dünya tarihinde.Hakem atıyor lan golü

• O sene yanılmıyorsam o maç nedeniyle şampiyonluk gitti.

• İki tane aynısını koymuşum yanlış olmuş
  • Röportajı yapanda acun galiba
  • Alın oturun hepsini izleyin. Özellikle 5 NUMARADAKİ MUHİTTİN BOŞATIN SOYUNMA ODASI YOLUNDAKİ TEPKİSİNE BAKMANIZI RİCA EDİYORUM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Alın oturun hepsini izleyin. Özellikle 5 NUMARADAKİ MUHİTTİN BOŞATIN SOYUNMA ODASI YOLUNDAKİ TEPKİSİNE BAKMANIZI RİCA EDİYORUM.

Şu 10 numaradaki spiker azizin casusu olan adam di mi ?

• quote:

Alın oturun hepsini izleyin. Özellikle 5 NUMARADAKİ MUHİTTİN BOŞATIN SOYUNMA ODASI YOLUNDAKİ TEPKİSİNE BAKMANIZI RİCA EDİYORUM.

1 numarada hakem resmen orta istiyor. Elini kaldırıyor orta yap diye

Birde Fatih terimin bunu haketmedim hele bir yugoslavdan hiç haketmedim lafını yakıştıramadım ona

• 16:17 Yine tartışmalı bir fener golü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylı maç gününde babam demişti (kendisi Beşiktaşlıdır), seneler önce Van'da Beşiktaş'a da böyle yaptılar demişti, adam topa smaç vurdu nerdeyse ama hakem penaltı vermedi demişti. Demekki bahsettiği buymuş. Vay anasını.
  • Oha 1 numara failin faili
  • quote:

22:50 nedir ya Hikmet Karamanın tepkiye bakın

• Tüm bu hakem hatalarına bakarsak çoğunda kasten yanlış kararlar verildiği anlaşılıyor. Örneğin fenerin elle konyayı 2 kez yenmesi, hagili zamanlarda verilen alakasız penaltılar, bjk nın van maçı gibi....Her sezon olmasa da çoğu sezon şampiyonluk belli idi zaten. Bu işler Türkiye'de böyle idi taki şike olayı patlak verene kadar. Tabi bu dediklerin takım yöneticileri bazında bitti. Büyükler için ise hala devam ediyor. Kimse kusura bakmasın özellikle fenere tescilli şikeci diyenler, tüm takımlarımız kirli ve de yukarıda Allah var ki o zaten herşeyi biliyor. İnkarla veya dalga geçmeyle herkes kendini kandırır. Şikenin patlak vermesi ise iyi oldu, tabi şike ise ki orası ayrı bir konu. Türk futbolunun üzerindeki egemen güçler bir şekilde temizlenmeli yoksa bizlerde çoğu zaman senaryo olan ligleri pembe dizi izler gibi izlemeye devam ederiz.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.