Şimdi Ara

Belkçika başbakanı, mit başkanı ve iç işleri bakanı acilen istifa etmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba adamların ana muhalefet partisi bizdeki gibi böyle söyleyecek mi :)

Ek olarak onlarda ne suriye sınırı var ne ırak sınırı var ne de pkk gibi halktan destek gören bir terör örgütü var

Bu bombalar nasıl gelmiş nerden gelmiş? demekki neymiş insan ölümü göze almış ise engelleyemezsin net olarak

Amerikada adam ölümü göze alıyor bir okul basıyor silah ile 20+ ölü ne farkı var bundan?

• Başkentte her ay bir patlama olsun, üçüncüsünden sonra gel konuşalım.
  • Bir senede 4 bombalama eylemi ve 600 şehit versinler ne olacak bakalım.
  • Belçika'da bomba patlaması bizim başkentimizde ve İstanbulda bomba patlamasını ve mit'in yetersizliğini haklı mı çıkarır?

Yahu amerikada avrupada kötü birşey olsa da bizim ülkedeki kötü şeyleri savunsak diye bekleyenlere tav oluyorum

Bizim ülkede rezanın önüne yatıyorlar bak amerikada YETMİŞ BEŞ YIL (75) hapis cezası isteniyor, bu ADALET örneğini niye vermiyorsun mesela
  • Bakalım istifa edecekler mi?
  • Onlar da bizde ki kadar hain yok.
    Anında birlik oluyorlar.Bizden daha bilinçliler.
    Ama bizim muhalefet hükümet düşsün ne olursa olsun mantığında.Halbuki mesele vatan, batarsak hep beraber batacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Başkentte her ay bir patlama olsun, üçüncüsünden sonra gel konuşalım.

Ust uste 4 tane patlatıyorlar. Ne diyorsun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlarda gurur şeref var gerekirse istifa ederler bizimkiler gibi ben gidersem ülke yıkılır diye tehdit etmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper zekice bir tespit :)

Adam aynı gün patlattı, bir dur önlem alsın. Ha alamazsa, patlamalar ilerleyen günlerde devam ederse bak bakalım koltukta kim kalıyor.

Bizim hükümet 3 ayda 3 ayrı patlamayı engelleyemedi...
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    Hemen senin kafadan yaklasiyorum.Amerikanin 75yil hapis istemesi Amerika adaletinin dogru oldugunu mu gosterir belki Türkiye haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

Hemen senin kafadan yaklasiyorum.Amerikanin 75yil hapis istemesi Amerika adaletinin dogru oldugunu mu gosterir belki Türkiye haklı

kardeş haksızsın lütfen yazma.adam haklı 75 yıl hapis istemiyle yargılanıyorsa amerika hükümeti haklıdır.50 yıl olsaydı o zaman sen haklı olurdun bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calhanre -- 22 Mart 2016; 13:56:01 >
  • quote:

amerika diyosa dogrudur biz kendimizi küçük görmeyi cok severiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Başkentte her ay bir patlama olsun, üçüncüsünden sonra gel konuşalım.

terör örgütlerinin ağa babaları ne kadar isterse o kadar patlama olur
  • quote:

Yüce amerika ne derse doğrudur yerde yuvarlan dediği an yuvarlanırız amerika ne derse o kardeş..! Hukuk devleti insan haklarını savunuru suriyede sivilleeri vurur göçmenleri almaz..

Tayyip istifa..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • easypeasy kullanıcısına yanıt
    İran idam etmek için arıyorsa, ABD 75 yıl içeri tıkmaya çalışıyorsa, biz plaket veriyorsak düşünmek lazım. İran ve ABD Reza konusunda birleşti ise bir dinlemekte fayda var ;)
  • tembelreis T kullanıcısına yanıt
    En büyük Havalimanı ve Metrosuna saldırı oldu , sen halâ insanları karşılaştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belçikada mit ne arar? Ayrıca bu bombalar öyle sizin işinize yaramaz. Bunlar göçmenleri kovarsa görürsünüz.
  • Siz istiyorsunuz ki siz sanıyorsunuz bomba patlıyor diye istifa isteniyor..Evet evet..Öyle sanmaya devam edin.
  • Konuyu açan arkadaşı tanıyan var mı?

• kapıcı ismail istifa etmeli

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.