Şimdi Ara

Belirli Kişilere Dosya Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağda sadece belirli Kişilere dosya paylaşımı yapmak istiyorum.Ama paylaşım yapacağım kişilerin adını yazıyorum.Windows **** Öğesini bulamadı yazıyor.Bunu nasıl yapabilirim.

• paylaşım izinlerinden kullanıcı tanımlaması yapmalısınız.

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Ağ komşularımdan önce bilgisayarı bulacaksınız sonra o bilgisayardaki kişiye paylaşım izni vereceksiniz. Aynı çalışma grubu altında olursa bilgisayarlar bu işlem daha kolay olacaktır.

AD/Domain yapisi olmayan hic bir sistemde dediginizi yapamazsiniz.
    Bu sekilde bir izin olusturmak icin paylasim yapilan bilgisayar istediginiz kullanici adi ve sifreye sahip kullanicalar eklemelisiniz ki kisi bazli
    paylasim izinleri verebileseniz.
  • Benzer bir sorunla bende karşılaştım. 10 kullanıcılı bir network var ofisimizde. Paylaştığım dosyaların bir kısmı herkes tarafından bir kısmı belirli 2 kullanıcı tarafından görülebilsin istiyorum. Böyle bir sistemi en fazla ilave bir program kurarak çözmem mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savural -- 9 Ocak 2012; 15:25:41 >

https://forum.donanimhaber.com/turk-net-baglayamadigi-internete-fatura-gonderiyor-resimli--130963218
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

yazdıklarımızın söylediklerimizin bir anlamı yok yani ?

yazdıklarınızın bir anlamı olabilir ama ben bilmiyorum kastettiğiniz şeyin nereden nasıl yapılacağını. "paylaşım izinlerinden kullanıcı tanımlaması" yapmayı denedim ama nasıl yapılacağını bulamadım. daha detaylı anlatırsanız emin olun benim için çok anlamlı olur..:)

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

File zilla ftp server kurun belli gruplar olusturun sifreyi giremeyen goremez

teşekkürler teksalih hemen deneyeceğim.
  • Merhabalar. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır diye tahmin ediyorum. Win 10 üzerinden sadece 4 kişinin erişebileceği ve üzerinde değişiklik yapabilecek dosya paylaşımı yapmak istiyorum. Araştırmama rağmen net bilgilere ulaşamadım. Program kullanmadan yapılabilecek bir yöntem var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpt.mesut -- 13 Haziran 2016; 11:38:52 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.