Şimdi Ara

Belhanda denen ruh satılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok oyunda bildiğin defanstaki Maicon Denayer daha çok atağa destek veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. yarı yerinde oynatılınca daha iyi oynadı , inşallah fatih terimle çıkar.. Selçuk girince oynadığı oyunu görünce belhanda messi gibi geldi bana..
  • yarım sezon ite-kaka bir şekilde götürdük ben bir yarım sezon da fatih hoca ile birlikte performansını görmek istiyorum, olmayacak gibiyse sezon sonu postalayalım gitsin.. dünya kupasına da gidecekler galiba hem orada vitrin yaparsa bizim için iyi olur..

• Şampiyonluk yolunda bazen bazı oyuncuların zor durumlarda ekstra işler yapması gerekir bu genelde 10 numaradan o kadar bonservis verdiğin adamdan beklenir ancak bugün görülüyor ki ; takımın sağ beki 10 numara oyuncusundan daha teknik ve skorer.

Daha Fazla Göster
  • o maaşı anca çin ve katardan verirler ama onlarda bu kadar skora katkı yapmayan leş ötesi çöp kovasına o parayı verirler mi sanmıyorum

Orijinalden alıntı: thanatos13

yarım sezon ite-kaka bir şekilde götürdük ben bir yarım sezon da fatih hoca ile birlikte performansını görmek istiyorum, olmayacak gibiyse sezon sonu postalayalım gitsin.. dünya kupasına da gidecekler galiba hem orada vitrin yaparsa bizim için iyi olur..
    Değişen bir durum yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.