Şimdi Ara

Belgrat Ormanı piknik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçen araba kiraladığımda Belgrat Ormanı'na gitmiştim. Fazla vakit olmayınca bir turlayıp döndüm. Yol kenarında piknik için oluşturulmuş barbekü vs. olan bir alan gördüm. Şimdi ekipmanı aldım piknik yapmaya gideceğim ama nasıl girilir nere en müsaittir kestiremedim. Direk araba girişi yok gibi o alana.

Aklıma yatan arabayla yanaşıp malzemeyi bırakmak, sonra ormana giriş yapıp arabayı park alanına bırakmak ve arkadaşın yanına yürümek? Gerçi nereden geçilir nasıl yürünür onu da çözemedim? Özetle piknik alanını kullanmak için en pratik çözüm nedir? Alakasız bir yerde kimsenin arabasız gittiğini zannetmiyorum, herkes nasıl ayarlıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yazık ki yerin ismini not almamışım ama Kemerburgaz-Bahçeköy yolunun kuzeyinde, Belgrat Ormanı yoluna dönmeden birkaç km önce bir yerde yaptım pikniği, hafta içi kimse yoktu gayet keyifli oldu. Mangal yerleri vs. hazır, 4 kişi aynı yerde pişirebilecek şekilde ayarlanmış. Belgrat ormanına giriş yapmaya gerek olmadan kullanılabiliyor, ben amele gibi ücret ödedim ve ormanı arabayla turladım. İçeride de piknik alanları var ama barbekü için düzenek yok kendiniz götürmeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alanya Gezi planı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.