|
|

|
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 3 Eylül 2005, 21:07:13 > |
|
|
|
C2D T8300 2.4Ghz Penryn 3Mb Cache İntel GM965 - Nvidia Geforce 8600M GS 500/1000/400 512Mb - 2x2Gb Ddr667 Mhz Ram - 250Gb 5400rpm Sata + 500Gb 5400rpm Sata HDD - 17" WXGA+ BrightView 1440*900 - 8Cell Lityumİyon - Duble Layer Lightscribe Dvd-Rw 8X - 5in1 Card Rader - Biometric Finger Print - Hp Web Cam - Windows Vista Ultimate Tr - HP MOBAUO Mouse |
|
|
|
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) |
|
|
"Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
"Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|