Şimdi Ara

Belediyelerin hayatini guzellestirebiliriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hic akbil kllaniyor musunuz bilmiyorum eger makinede doldurursaniz direkt olarak akbilin parasi belediyeye gidiyor ama eger akbilci bufelerde doldurursaniz o zaman belediyeler akbil bayiisine belli oranda komisyon veriyorlar. Sayet biz akbilimizi akbil bayiinde doldurursak bediyenin kazandigi parayi akbil bayiisi ile paylasmasini saglayabiliriz. Hayat paylasinca guzel oldugundan dolayi bizde bu sekilde belediyelerin hayatini guzellestirmis oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün konu açtım hiç cevap atılmadı çok kötü hissettim. Aynı durumu senin de yaşamanı istemiyorum.

hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Dün konu açtım hiç cevap atılmadı çok kötü hissettim. Aynı durumu senin de yaşamanı istemiyorum.

hll knk

Aslinda guzel bir konuya degindim ama bediyeler pek sevilmedigi icin sanirim ilgi cekmedi.

• Mantıklı karsim

• bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Dün konu açtım hiç cevap atılmadı çok kötü hissettim. Aynı durumu senin de yaşamanı istemiyorum.

hll knk

Aslinda guzel bir konuya degindim ama bediyeler pek sevilmedigi icin sanirim ilgi cekmedi.

Aldıkları komisyon öyle aman aman bişey değil zaten, ankarada 10luk kart alınca 10-15 kuruş falan kazanıyorlarmış düşün yani. Günde 100 tane satsa anca 10 lira para yapar
  • Onların işi değil mi kardeşim bizim hayatımızı güzelleştirmek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatin Amaci ve Ölüm
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burada kanalizasyon daha yeni yapılıyo kardeş akbile daha yüz yıl var
  • Dünya vergi alıyorlar, aldıkları vergiler hayatımızı güzelleştirmeye yeter, büfe'lerde kazansın biraz, hem belediyenin gişelerinde uzun kuyruklar oluyor,
  • +1
  • ibb gayet zengin o kadar para varki kulanilmiycak metrobusleri aldilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.