Şimdi Ara

belediye otobüsü değil huzur evi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda şu malum otobüste yer verme konularında hep bahsi geçer, otobüslerde neden bukadar çok yaşlı var diye. bugün sabah 10 da eminönünden 37E otobüsüne bindim, otobüsün büyük çoğunluğu yaşlı idi, geri kalanı da 40-45 yaşlarındakiler. yaşlılar da hakkaten yaşlı yani mesela iki tane amca otobüse bindikten sonra oturacağı koltuğa kadar bile yürüyemediler, bastona rağmen ayakta duramıyolardı. başkalarını yardımıyla koltuğa oturabildiler. hallerini anlıyorum tabi ama bukadar fazla sayıda yaşlının sabahın bi saatinde eminönünde ne işi var anlayamıyorum. belki hastalardır ve hastaneye falan gidiyolardır ama ayakta dahi duramayacak durumdaki kişilerin kendilerine yardımcı olacak bi çocuğu, torunu falan da mı yok. yaşlı hep görürdüm otobüslerde ama ilk defa kendimi huzurevinde gibi hissettim.

• Yaşlılara bedava mıydı neydi, yanlış hatırlamıyorsam. Geziyorlardır belki.
  • vala ya ama gezceklerını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen öyle bir durum oluyorki tamamen yaşlılar oturuyor
    yeni binen yaşlılar olunca da
    kendi aralarında yer veriyorlar birbirlerine
    yaşlı amcalar teyzelere yer veriyor
  • O değilde makyaj yapıp güne giden teyzelere sinir oluyorum.
  • Torunu oğlu kızı hayırsızdır belki. Onlar da huzurevine göndermiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

O değilde makyaj yapıp güne giden teyzelere sinir oluyorum.

+16272982392832983548570
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen birde Ankara'da ki otobüsleri gör.
  • Bide sinir olduğum konu yaşlı bi amca olur yanında genç oğlu var boş yere 20 yaşındaki oğlu oturdu adam ayakta durdu biraz biri yer verdi böyle saçmalık mı olur ya, hadi oğlu öküz.. oğlunada demiyo ki kalk oturuyum diye nasılsa biri yer verecek
  • bu yaşlılara iş saatleri özellikle de sabahları kimse yer vermemeli, özellikle de istanbulda işi gücü olmayıp sırf gezmeye iş saatlerinde çıkan yaşlılar resmen insanlarla dalga geçiyor, zaten yoğunluk sıkıntısı var ne işin var arkadaş sabahın köründe yollarda, insan biraz düşünceli olur kafayı çalıştırır
  • Bim'e Gidiyorlardır Bim'e
  • o 37e varya ömrümü yedi benim halada yiyo ramide oturuyorum akşam 6 gibi şehitlikten bi binmeyi deneyin lütfen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkvrd

o 37e varya ömrümü yedi benim halada yiyo ramide oturuyorum akşam 6 gibi şehitlikten bi binmeyi deneyin lütfen :D

hala mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

bu yaşlılara iş saatleri özellikle de sabahları kimse yer vermemeli, özellikle de istanbulda işi gücü olmayıp sırf gezmeye iş saatlerinde çıkan yaşlılar resmen insanlarla dalga geçiyor, zaten yoğunluk sıkıntısı var ne işin var arkadaş sabahın köründe yollarda, insan biraz düşünceli olur kafayı çalıştırır

Aynen ya. Bazen o kadar yorgun oluyorum ki sırf oturabilmek için ana durağa kadar 10 durak gibi bi mesafeyi gidiyorum,gezmeden gelen bi zank diye pişkin pişkin laf atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

bu yaşlılara iş saatleri özellikle de sabahları kimse yer vermemeli, özellikle de istanbulda işi gücü olmayıp sırf gezmeye iş saatlerinde çıkan yaşlılar resmen insanlarla dalga geçiyor, zaten yoğunluk sıkıntısı var ne işin var arkadaş sabahın köründe yollarda, insan biraz düşünceli olur kafayı çalıştırır

Aynen ya. Bazen o kadar yorgun oluyorum ki sırf oturabilmek için ana durağa kadar 10 durak gibi bi mesafeyi gidiyorum,gezmeden gelen bi zank diye pişkin pişkin laf atıyor

en azından artık insanlar da tepki göstermeye başladı, geçen gün otobüste biri yerleştirdi lafı bir teyzeye, yer vermiyor diye bıdı bıdı yapıyordu, adam dedi sen orda burada gezerken 10 saattir ayakta çalışıyordum geziyorsan git boş saatlerde gez yer veremem sana diye, çok da güzel dedi, tabi bazı kafasızlar vardı ayıp mayıp diyen, öylesini de bir güzel dövmek lazım tabi

• No ss no güven joe
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

en azından artık insanlar da tepki göstermeye başladı, geçen gün otobüste biri yerleştirdi lafı bir teyzeye, yer vermiyor diye bıdı bıdı yapıyordu, adam dedi sen orda burada gezerken 10 saattir ayakta çalışıyordum geziyorsan git boş saatlerde gez yer veremem sana diye, çok da güzel dedi, tabi bazı kafasızlar vardı ayıp mayıp diyen, öylesini de bir güzel dövmek lazım tabi

+1 Bi keresinde yaşlı 2 kadının gezmeye giderken ki konuşmasına şahit oldum

+ O kadar akşama kalmayalım otobusler dolu olur
    - Olursa olsun biz yaşlıyız bize yer vercekler

• Birgün nerdeyse 6 saat ayaktaydım dişlerimdeki teller için çapaya gitmiştim trende, metrobüste, tramvayda ula hepsindemi yaşlılar olur hiç demiyorlarki bu çocuk kaç saattir ayakta tek bildikleri oturup muhabbet etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

O değilde makyaj yapıp güne giden teyzelere sinir oluyorum.

Aynen.

Millet işten, okuldan yorgun argın çıkıyor. Bu kadınlar oturup dedikodu yapıyor. Bir de yer vermeyen gençlere imalı imalı bakanlara ya da onları doğrudan uyaranları gördükçe deli oluyorum.

Gerçekten yürümekte zorlanan, bastonla dolaşan yaşlılara yer veririm; ama bu tipler için kılımı kıpırdatmam.
  • Sabahtan aksama kadar evinde gözünü dinlendiren yaşlılar otobüste 20 dakka ayakta bekleyince kıyameti koparıyorlar,halbuki 9 saat ayakta çalışan işçi,engelli,çocuklu bayan,yada 6 saat aralıksız ders gören ögrencinin hakkıdır o koltukta oturmak,evinden dedikodu yapmaya giden süslü kokonalarin degil..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.