Şimdi Ara

bel fıtık emar sonucum geldı,bırsey anlamadım,dr varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ınternette arattım usttekı ıkıser kelımeden sonra baska seylere gecmısler o yuzden anlamadım

\line {\b LOMBER MR: } \line {\b İnceleme: } \line Lomber lordoz tabiidir.

Lomber intervertebral eklem aralıkları tabiidir.

Lomber intervertebral disklerin sinyal intansitesi tabiidir

Lomber disklerin arka konturunda kanal yönünde belirgin taşma saptanmamıştır

Spinal kord L2 vertebra seviyesinde konus medullaris olarak sonlanmakta olup, kauda equina kökleri simetrik ve serbesttir

İncelenen düzeylerde osseospinöz kanal çapı fizyolojiktir.

Bilateral nöral foramenlerin genişlikleri tabiidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 6 Ekim 2019; 19:38:53 >

• babası beyın sınır cerrahı varsa oda olur
  • tecrübeli fıtık hastası olarak baktım ama anlamadım. disk bulbing, herniasyon, protrüzyon fıtığı çağrıştıran kelimeler ama burada yok. sinyal kaybı falan da demiyor. ya birşeyiniz yok ya da beni aştı bu rapor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların ne anlama geldiğini tek tek açıklayabilirim ama gerek yok boşverin kısaca hiçbir şeyiniz yok her şey aşırı normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

Bu mesaj silindi.
    sagol ve usttekı her uyeyede

tabii demek dogal demekmıs,şu tıp dili ılgınc

o degılde bady e gıdıyorum sadece dumbell calısıyorum,bele yukmu bınıyor anlamadım..dr ye gıttım mr cektırdım

cunku sokakta yururken 1 saat sonra egılememeye baslıyorum,,sandalyede oturuncada dogrulamıyorum bel kasılıp kalıyor ama spordan cıkınca bırsey yok ertesı gunlerde sorun oluyor ve sol bacagıma agrı batma bınıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 6 Ekim 2019; 19:53:20 >
  • Tertemiz ben bile gitsem bundan daha kötü çıkar

• Hiçbir şeyin yok kardeşim, paylaştığın sonucu okudum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırt kaslarına ağırlık verin postür için çok önemlidir. MR raporunda sıkıntı görünmüyor.
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    bel sırt ust uste oturmus kemiklerden olusuyor aralarında sönümleyici sıvı yastıklar var bu sistemi tutanda kaslar var .bel sırt kaslarini gelistirmessen bu yastıklar yükte patlar . kemikler birbirine sürtebilir sinire baskı yapar denge bozulur

• Dostum tecrübeli bir fıtık hastası olarak MR sonucunu atarsan yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.