Şimdi Ara

Bel düzleşmesi ve bel fıtığı başlangıcı olan birine sporda ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bel düzleşmesi ve bel fıtığı başlangıcı olan birine sporda ne önerirsiniz?

Kilo fazlalığı ve spor yapmamazlık sonucu oluşan bu şeylere sporda hangi hareketler iyi gelir? tavsiyeleriniz neler

• Yüzme, kiloluysan zayıflaman ve bel bölgende ki kasları güçlendirmen lazım.
  • Dostum aynı problemi yaşıyoruz ben atlattım gibi burda ki dikkat etmen gereken husus deadlift squat gibi hareketleri ağır girme ağırdan al yani millet seninle aynı amda spor geçmişe var ama 50 kg squat yapıyor sen 20 yap bel bölgesini zedeleme bel egzersizleri var youtubeden incele dediğim.gibi yavaştan al kiloyu bi anda arttırma zaten tendonların dolunca kendi kendine agırlık arttırıyorsun ben 6 ay oldu squatta 40 basıyorum 4x10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun beyler dikkat edeceğim bunlara

Birde 7 gündür yürüyüş ve diyete başladım, 7 günde toplam ortalama 70km yürüdüm ve 5 kilo verdim. 128den 123e düştüm, boy 1.84
    Şimdilik salona gitmiyorum çünkü orada beni koşu bandına çıkarcaklar falan, burda bol oksijenli havada yürüyüş iyi oluyor orta tempoda. Biraz daha kilo verirsem salona da gideceğim inşallah

Lakin bugün değişiklik yaptım diyete limonlu su ekledim. 2 litrelik sürahiye 3 limon attım, sabahtan beri girip çıkıp içiyom. Şeker falan yok içinde sadece limon, fazla gelmez dimi beyler limonlu olduğu için? kendimi zorlamıyorum içerken çünkü içesim var :D
    Birde sabah maden suyu+ayran, akşam maden suyu içiyorum. Şimdi maden suyu'nu günde 3'e çıkarmayı düşünüyorum ne diyorsunuz? maden suyu bu arada doğal şekersiz. bu suyuda sizce hep limonlu içeyimmi yoksa arada normal mi içeyim bide? genellikle de hep soğuk içiyorum

7 gündür ekstra şeker hiç tüketmiyorum, elma+armut'dan falan gelen şekerleri saymassak ama doğal meyve sonuçta onlar

@stormback @vlknmnkse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Messi10 -- 1 Mart 2018; 18:17:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.