Şimdi Ara

Beko Quatro Serisi / Arçelik | 4K | 2000TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
16.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv hakkında yorumlarınızı bekliyoruz , bende sadece oyun için tv bakıyorum kağıt üstünde özellikleri iyi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arçelik A40-L9672 ULTIMA UHD TV TV için hazır kanal listesi bulamadım. bende bu gün 2-3 saatlik
    uğraştan sonra kendi kanal listemi hazırladım.
    ilk 20li sırada ulusal kanallar var, şifreli kanalların hepsini şifresiz kanalların sonuna taşıdım.
    TV de fabrikasyon kanalların bazıları eski olduğundan çekmiyordu. Eklediğim kanal listesi Umarım işinizi görür.

Bu kanal listesi 4K TV'ler içindir. Kanal listesi XML uzantılıdır.

http://s5.dosya.tc/server3/qeihpy/My_Channellist.rar.html

http://dosya.co/mvg8rdm4kgcv/My_Channellist.rar.html

[/url] Beko Quatro Serisi / Arçelik | 4K | 2000TL

• Selam arkadaşlar bende geçen hafta salı günü beko quatro B40L 9672 5W uhd tv aldım 1 haftadır kullanıyorum tv harika panel ve renkler mükemmel tv panelinin samsung olduğunu öğrendim buraya kadar sorun yok tvde hdr desteği olduğu yazıyor ama menüde yok aktif değil bugün arkadaşım test için xbox one s getirdi hdr testi yapacaktık bir türlü xbox hdr aktif edilemedi tvnin hdr desteği yok diye yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı müşteri hizmetlerini aradım konu ile alakalı olarak servis menüsünden kapalı olabilecegini söyledi pazartesi servis hdr sorunu için benimle irtibata geçecekmiş

Eğer hdr yoksa iade etmeyi düşünüyorum inşallah vardır tvden çok memnunum vermek istemiyorum çünkü Beko Quatro Serisi / Arçelik | 4K | 2000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isotam35 -- 24 Ekim 2016; 11:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

Beko 49L 9672 Model tv hakkında nette yorum yada video bulamadım. Kullanan yada bilgisi olan var mı? teşekkürler

Arçelik A40-L9672 UHD TV yi alalı bir buçuk ay oldu TV Kilitleniyor. TV yi kumanda üzerindeki joistik , 0-9 kadar olan tuşlar, ses düğmesine bastığımda TV de led yanıyor ama TV de hiç bir tepki vermiyor. P + P- tuşuna basınca kanal değiştirdiğim zaman çalışmayan kumandadaki fonksiyonlar çalışıyor. bir kaç dk sonra tekrar çalışmaz oluyor. TV yi ana şalterden kapatınca sorun düzeliyor ama belli bir süre sonra ( bazen 1 saat sonra bazen 20 saat sonra ) tekrar kilitlenme işlemi başlıyor. Yetkili servis 2 defa yazılım yükledi sıkıntı hala devam ediyor.
    Arçelik çağrı merkezi şikayetim hakkındada bilgi vermiyor.

Sizlerde benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan varmı ?

TV yetkili servis tarafından yenisi ile değiştirildi, 5 gündür kullanıyorum TV kilitlenmiyor ama TV bu gün kendi kendine Youtube açtı ve ilahi videosunu açtı kendi kendine, ilerleyen zamanlarda birde +18 içerik içeren bir video açarsa sanırım ben bu TV yi benzi döker yakarım..

Arçelik A40-L9672 UHD TV kullanan arkadaşlar sizde de aynı benim yaşadığım sorunlar ile karşılaştınız mı ?

Orijinalden alıntı: glare32

Merhaba Arkadaşlar,

TV yetkili servis tarafından yenisi ile değiştirildi, 5 gündür kullanıyorum TV kilitlenmiyor ama TV bu gün kendi kendine Youtube açtı ve ilahi videosunu açtı kendi kendine, ilerleyen zamanlarda birde +18 içerik içeren bir video açarsa sanırım ben bu TV yi benzi döker yakarım..

Arçelik A40-L9672 UHD TV kullanan arkadaşlar sizde de aynı benim yaşadığım sorunlar ile karşılaştınız mı ?

Bu sorunun sebebini bulabildiniz mi? ağınızı ortak kullanıyor musunuz? Hack olayı filan ürküttü beni aaçıkcası..
  • Arkadaşlar yarın bekodan bir tv alıcağım. Benim için 3D,SmART yada 4K olması önemli değil. Maksimum bütçe 2.500 tl. 49.ve üzeri bir tv ariyorum. Ben şu tv yi beğendim görüntü olarakda muazzam gözüktü gözüme beko bayisinde. B49L 8652 5B TV alan kullanan bilen birileri varmi acaba. 2.400 tl ye alicam. Fiyat nasildir ürün nasıldır yarın alıcam lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim.

EN ÖNEMLİSİ USB DEN FİLM İZLERKEN DTS SESLERİ ÇÖZMESİ GEREKİYOR. HD FİLM İZLERKEN FİLMİ AÇİP SESİ DUYAMAZSAM SIKINTI BÜYÜK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 25 Aralık 2016; 20:4:7 >

Orijinalden alıntı: ALBATROS96

Açıkçası bende 50ku7000 almayı düşünüyordum ama direkten döndü ve bekonun bu B49L 9672 5B modelini araştırdım ve bu bütçeye en uygun tv olduğuna karar verdim ve ku7000 den daha avantajlı çift tuner usb3 vs gibi daha çok aklıma gelmiyor e mutlaka görüntü olarakta bi üstünlüğü vardır çünkü beko pazarda bende varım demek için baya avantaj sunmuş bu tv'de üstelik ku7000 in bir sürü eksiği varmış araştırdığıma göre şimdi usb'ye bir filim atıp bu tv'yi gidip yerinde inceliyim ondanda geçerse tadından yenmez :)

Tv hakkında görüşlerinizi ve karşılaşmış oldugunuz bir sorun oluştu mu_?Bende lg 49uh650v modelını almayı düşünüyordum ve bekonun B49L 9672 5B QUATRO UHD TV sini görene kadar fiyat ve performans olarak uygun bir televizyon olarak gördüm sizce lg ye o kadar para vermelimiyim yoksa bekoya güvenebilir miyim_?

• glare32 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam, B49L 9672 5B QUATRO UHD alalı 1 ay oldu , aynı donma sorunu var, servise bildirdim gelip bakacaklar. süreç nasıl gelişecek hakkında bilgilendiririm.

bunun dışında siyah kalitesi renkler ve bu çifte pvr ve pip olayı beni cezbetti .bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ziyakoray

Merhaba Hocam, B49L 9672 5B QUATRO UHD alalı 1 ay oldu , aynı donma sorunu var, servise bildirdim gelip bakacaklar. süreç nasıl gelişecek hakkında bilgilendiririm.

Merhabalar,

Bende bu tv'yi almayı düşünüyorum. ultra bir performans beklemiyorum yani oyun falan oynayacak yada sürekli 4k 100 fps film indirip izleyecek halim yok bu kullanım için şık ve iyi yorumlar alan bir tv'ye benziyor. Ancak sizin yorumunuz kötü olunca danışmak istedim. Tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyowl -- 29 Ocak 2017; 22:44:39 >
    Amd ryzen 3600/Msı b450 tomahawk max/Palit RTX 3070 GameRock/Balistik 8*2 ddr4 3200/Samsung 970 evo plus 500gb/Seagate 1tb barracuda sata 3.0 32mb cache/Sound blaster zx/Cm storm enforcer/High power 750w/Asus drw/Samsung 49 ks 8500/Harman kardon avr 165/Harman kardon kkts 9
  • playstation pro ile 4k deneyimleyen oldu mu acaba bu cihazlardan biriyle?
    nerede buldunuz o fiyatı?

• 55 inch beko 9672 2700 tl

bir arkadaşım tv bakıyor bu fiyatlara ama pek kullanan olmadığı için yanaşmak istemiyor. kendime olsa riske girer alırdım fiyat çok iyi görünüyor. bir de gold olması tabii son durum ne bilmiyorum kayyumdan sonra...

http://www.gold.com.tr/beko-b55l-9672-5b-smart-quatro-4k-uhd-tv_u?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

-İlk izlenim olarak söyleyebileceğim, ulusal kanallar idare eder, yüksek kaliteli yayın akışı ile besleyebilirseniz yüksek çözünürlüklü video vs, gayet güzel

-Arkasına en dandiklerinde 3mb yazma hızı olan bir usb taktım onunla yayını kayıt edebiliyor
    -Ayrıca 1 Tb hard disk bağladım onun içindeki videolarda dolaştım, kimini açtı kimini açmadı, desteklediği formata göre film ayarlamak lazım
    -İnternet tarayıcıyı denedim, açtığım gibi kapattım. kumanda ile harf yazılmıyor. Logıtech Mk240 set bağladım, görmedi. usb alıcısı küçük olan yeni sürüm..

-Tivibu taahütümüz yeni biti kapattık, bu tv internet bağlantınız varsa tvbunun yaptığından fazlasını yapıyor. Abartmıyorum normal kanal seyrederken "Pause" düğmesine basmak yeterli :)
    yayını depoluyor ileri geri içinde istediğin gibi dolanıyorsunuz. Bizim Tivibu'da takıla takıla zorlaya zorlaya yaptığımız hareketleri çok akıcı ve daha canlı görüntüler ile yapabiliyor. Bu görüntüleri daha sonra silmek zorunda kalmıyorsun, seni uğraştırmıyor. kayıt tuşuna basarsam o zaman kayıt ediyor...

Tivibu seç izle özelliği yerine, puhu tv uygulamasını denedim. Tivibu dakinden çok daha derli toplu, aradığını bulabileceğin bir sıradaydı. Asıl hoş kısım tivibu menüsü içinde gezinmek eziyet olurken, burda çok daha akıcı ve kolay bir gezinme sundu... Bütün bunlar 150 GB akn kotam bittiğinde nasıl olur bilemiyorum :) Diğer uygulamalara bakma fırsatım olmadı, sırayla denerim..

-Akıllı telefon üzerinden uygulama indirerek TV yi telefon ile idare edebiliyorsunuz, kumanda kullanmakdan daha iyi bir deneyimdi. Karşılaştığım bir sorun olarak, Youtube videosu aramak için tv kumandası üzerinden yukarı aşşağı dolanarak harf yazmak zorunda kaldım. telefonda uygulama üzerinden bastığım harflere tv tepki vermedi. Tv internet'e kablo ile bağlı, müsait olunca Wifi üzerinden de deneyeceğim. Telefon dan açtığın videoyu direk televizyonda izleme özelliğini de denerim bu arada... Telefon, televizyonu otomatik bulmadı, tv nin ip adresini manuel olarak yazmam gerekti. (TV de wifi kapalı olduğu için olabilir.)

-Ekran parlaklığı renkler vs güzeldi ama olması gerekenden daha aydınlıktı, parlaklığı biraz kıstım, kanal değiştirdim, kiminde iyi oluyor kiminde kötü oluyor, her kanala özel ayar istesemde olmaz diyip, görüntü ayarlarını varsayılan yapıp bıraktım. Bununla ilerde tekrar uğraşmayı denemek isterim, müsait olunca...

-Ses güzeldi, bir ses sisteminin yerini kesinlikle tutmaz ama çevremdeki arkadaşlarımda duyduğum tvler deki seslerden daha güzeldi

Şimdilik bu kadar sormak istediğiniz bir şey olursa yanıtlamaya çalışırım.. Ayrıca kullanan arkadaşlar, görüntüyü nasıl ayarladığınızı hangi değerleri kullandığınızı anlatırsanız çok sevinirim yoksa benim çözebileceğim birşey gibi durmuyor. ıvır zıvır ayar çok içinde.

Tv izlemek için güzel fakat akıllı özelliklere bel bağlamak hata olur, içi boş, görünte veren bir kutu değil ama pc nin yerini asla tutamaz :) salondakileri oyalarmı? Kesinlikle :), istediği videoyu açıp seyredermi? Evet, çocuklar için istediğinde pepe bulabilirmisin evet :) .... yeterli işimizi görür bu )

Benim karşılaştığım sorunların çözümünü, ben bu şekilde çözdüm diye paylaşırsanız çok sevinirim... Yada ilerde böyle yapınca oluyor diye ilave edebilirim.... ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himan -- 4 Nisan 2017; 9:9:2 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.