Şimdi Ara

BEKO B65 OLED 9900 5B OLED TV 9.999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg oled c7-c8-b8 paneli olduğunu düşünüyorum. C9 ve B9 taktıklarını düşünmüyorum. Ürün seri numarasından paneli öğrenilebiliyormuş sadece.

Alternatif olarak vestelin oled tv'si var. Açıkçası tasarım olarak ve menü olarak vestel bana iyi geldi ama arada 2bin lira fark var. Bayide galiba 750 lira daha ucuza imiş.
    www.vestel.com.tr
    65O9900 65" 4K SMART OLED TV Modelleri ve Fiyatları | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/65o9900-65-inc-4k-smart-oled-tv

Tekno Tospikyoutube
    Vestel Oled TV 65O9900 Gündüz çekim yüksek kalite
    https://www.youtube.com/watch?v=INCrv8YhcG4&lc=UgylTIKv6YKnb8QOufF4AaABAg.9BcsqKWcqlf9Bf8SQkZZMy

• bana uygun gelir aslında daha lg oled tv sparişi vermedim yazılımla işim yok monitör olarak kullanacam. ama 65'' çok büyük gelir odama 55''olaydı 6bin tl ye iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 30 Temmuz 2020; 22:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

bana uygun gelir aslında daha lg oled tv sparişi vermedim yazılımla işim yok monitör olarak kullanacam. ama 65'' çok büyük gelir odama 55''olaydı 6bin tl ye iyiydi
    Göz alışıyor hocam birsüre soran. 55inc 7bin lira satıldı genelde , 65 olanı 10bin lira. Bence 65 alınmalı imkan varsa.
  • Oled almayın pişmanlıktır, LG son seri oled alanlar bu sene pişmanlardı beko alanların akıbeti ne olur bilinmez.
  • ANTI- kullanıcısına yanıt
    O olaydan haberimiz var. Sorunlu olan panel LG marka yerli montaj televizyonlara kullanılan 55 inç C9 panel. Bu 65 inç ve herhangi bir şikayet duymadım.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Sonuçta oled yapısı gereği logo yanığı kaçınılmaz,eski B7-C7 anakonusunda çoğu yanık mağduru :)
    Kısacası yanık kaçınılmaz, sadece belgesel vb logosuz yayınlar izleyenler için ideal uzun vadede
  • ANTI- kullanıcısına yanıt
    Oled alıp sonra ışığı sonuna kadar açıp sabahtan akşama kadar, akşamdan sabaha kadar aynı logolu kanalı açık tutarsan yanık olur. LCD paneller bile marjinal kullanımda yanabiliyor. Benim kullanımımla yanık olmama ihtimali %100 e yakın olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    B7-C7 anakonusuna bakın 1-2yılın sonunda yanık olanlarda dikkat ederek izlediler yanık kaçınılmaz bundan bahsediyorum. (Yakınlaştırarak izleyen,,düzenli pixel temizliği yapanda bile oluşmuş)
    Eskiden full array led tvler fazla yoktu led-oled farkı bariz üstünlüktü.
    Şimdi full array ledler var siyahlar özellikle bariz fark yok,üstüne açı problemide kalmadı. Bu kadar para verdikten sonra yanık oluşur mu diye kaygıyla izlemek bana göre değil.

Tabi size uyuyorsa oled en mantıklı tercih sizin için.
  • O konuya önceden bakmıştım... Hep kanal logosu şikayeti. 2014 den beri 2 cep 1 laptop oled panellerim oldu, hiçbirinde yanık yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

O konuya önceden bakmıştım... Hep kanal logosu şikayeti. 2014 den beri 2 cep 1 laptop oled panellerim oldu, hiçbirinde yanık yok...
    Telefonlarda amoled ekran kullanılıyor. Oled ekran ise sadece sony son2 amiral gemisinde kullandı. Amoled ile oled farklı dünyalar 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Farklı değil tamamen aynı dünyalar. Üretim tekniklerine bağlı olarak güç tüketimleri farklı sadece... Sonuçta amoled de yanabiliyor ve cep telefonu amoled yanıklarıyla ilgili bir dünya şikayet bulabilirsin.

• S7 dede amoled var tam 5.5 yıldır kullaniyorum yanık felan yok. Tv ekranı ile telefonu ekranını bir tutamak doğru degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 31 Temmuz 2020; 10:41:8 >
  • nerde 9999tl ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    18k olmuş sanki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.