Bildirim
Beko B55 OLED 9900 5B 4K 55' TV 6999 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lg panel bile olsa; 55 oled ekran bu fiyata iyi gibi. Arayıp sormak lazım. Panel garantisi nasıl diye?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangi markaya ait panel kullanıldı. b9 mu c9 mu. ayrıca piksel temizleme seçeneği var mı ? olmadığı söylenmiş eski modellerde -
Panel korkutuyor. Net cevap almadan siparis verilmemeli bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.beko.com.tr
Philips 65PUS7304 ONEhttps://www.beko.com.tr/4k-uhd-tv/philips-65pus7304-one-tv-ve-tv-unitesi
bu ürün nasıldır? oled'e cesaret edemiyorum ve ekranı küçük geliyor.
-
5999'a kadar düştü vatan mağazalarında alayım diye kendimi zorladım amblight felan iyi ama görüntü bozuk . ips panel. Muhtemelen en kötü ips paneli kullanmış. Mağazada git bir gör. Sürekli indirime giren bir ürün. -
bekoya mı kaldık hocam -
Şu linkteki televizyonun aynısı sanırım. Hepsiburadayoutube
Kısayol 40. Bölüm - Grundig OLED TV İncelemesi | HepsiTVhttps://www.youtube.com/watch?v=widU_aDue_o -
Bir gazla aldım. Nette bir bilgi bulamadım.Yorumları takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün 2 kere seyrettim. ya aynı model yada bir önceki. yanık sorunlarından gram bahsedilmemiş. -
Philips sipariş geçtim ben de genel olarak yorumlar olumlu gibi, mağazada görmüştüm görüntü harika değil ama ambligtla birleşince bence güzel tv
q70 -xf9005 kovalarken bunlara takılmaya başladık. bilsemki 4-5 sene sorunsuz gidecek şüphe etmeden alırım. geçtim artık 10 seneyi. -
Ekran yanığı olmasın diye sabit görünteleri tespit edip piksel piksel yerini değiştiren bir yazılımdan bahsetmişler. Eğer böyle bir şey varsa ve gerçekten işe yarıyorsa oled panellerde yanık sorunu bitmiş olması gerekir. -
bu yazılım bekoda varmı ?
grundig'de olan yazılım beko'da da vardır diye düşünüyorum. ama beko'da varsa lg'de de vardır, o zaman lg kullanıcıları neden bu kadar problem yaşıyor? yazılımla çözülebilen bir şey değil herhalde. -
Vidyodaki televizyon ile bu kapmanya'daki Beko'nun kasaları aynı ama içerik nedir net olarak bilemiyoruz. Eğer böyle birşey varsa ve bunu pazarlamada kullanmıyorlarsa bu da ayrı bir acayiplik. -
panel televziyon izlerken sorunlu ancak film ve oyunda da sorunlu mu ben 4k film ve oyun için alsam 10sene gitmez mi bu alet -
kullanıcı yorumları 2 sene ve 2.3 ay fazlası. bir istatistik yok tabiki ama şikayetlerden oled yanığına bakabilirsin
Ben sipariş ettim. Yarın bayiye gidecem bir bakmaya. Panelin ne olması iyidir??quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Panel korkutuyor. Net cevap almadan siparis verilmemeli bence
sdn incelidiyse kötü özelliğini bile iyi bir şey diye söylerlerquote:
Orijinalden alıntı: pelitus
dün 2 kere seyrettim. ya aynı model yada bir önceki. yanık sorunlarından gram bahsedilmemiş.
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- preo powerbank 20000 yorumlar
- tatdo dondurma kimin
- piranha inverter 300w yorumlar
- tcl p735w
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X