|
Bekleyenleri üzebilir: Xiaomi 17 Ultra'nın tasarımı paylaşıldı
-
-
Böyle bi kalitede kamera sunulması için bu tasarım şart beğenmeyen çöpple çöpsung alsın 10 senedir aynı tasarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bugun haber basliklarinin masallahi var devaminin gelmesi dilegiyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ryzen 7 7800x3D | MSI PRO X870P WiFi | Thermalright Spirit 120 EVO | 32GB XPG Lancer RGB DDR5 6000MHz | Sapphire RX9070XT Nitro+ | Asus TUF 850W Gold | NZXT H6 Flow | Asus XG27UCS | Asus VG248QE -
Kamera kalitesi için zaten o bölgede ekran olmaması gerekir. Sorun yok gayet güzel tasarım.
-
e neden koydun neden kaldırıyorsun böyle dikey sert tasarım değişikliği mi olur
çöpsung derken ısırılmış elma olmasın o
_____________________________ -
xiaomi, redmi vs. gömülü temel uygulamalarda reklam çıkıyorsa o markalardan telefon alınmaz.
'dosyalarım' uygulamasında bile reklam var, şaka gibi. toplu güncelleme yayınlayıp tüm telefonlarından gömülü uygulama reklamlarını yok etmeliler. böyle mantıksız işlerle uğraşmayan samsung örnek alınabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi bir çöpple ve çöpsung
Yaklaşık 3 sene boyunca Redmi Note 8 pro 2 sene redmi Note 11 Pro 5G ve 1 senedir Xiaomi 14T Pro kullanıyorum. Sanırım Xiaomi reklamları sadece düşük bütçe telefonlarına veriyor. 14T Proya geçtiğimden beridir hiç bir reklamla karşılaşmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de niye reklam çıkmıyor? Benim Xiaomi bozulmuş herhalde.
çıkmıyor ise ne güzel. hangi örneği o öğrenmek isityorum?
gördüklerimin tamamında reklam vardı.
Yazılımından şikayetçiler genelde, onu da düzeltip şikayet edilen reklamları kaldırsın alınır. Samsung gibi 4-5 sene de Android güncellemesi versin tabi.
Yoksa birçok kişi Android tarafında Samsung'dan sıkılmıştır benim gibi. Yenilik gelmiyor artık ne kamera, ne batarya, ne şarj hızı...
Apple'a döndüler iyice. Her seride aynı. Çinlilerin yazılım desteği tarafında algıları kırması lazım o zaman alınır. 7000mAh batarya, 100w+ şarj hızları görmek istiyorum artık.
_____________________________ -
Bozuk bir 15 örneği bendeki. Ne yaptıysam reklam çıkartamadım. Siz nasıl çıkartıyorsunuz öğrenmek isterim.
kendim kullanmıyorum. bir iki kez başkalarında gördüm. sonra önüme gelen toplam 5-6 örneğe özellikle baktım. en son redmi note 14 'de de aynı. internet açık ise 'dosyalarım' uygulamasına girince reklam çıkıyor. başlangıç ayarlarında kabul edilenlerden ötürü olabilir. ayarlara göz atıp kapatılabiliyor gibi bilgiler var. dener, görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 28 Ekim 2025; 22:36:27 >
Dedi önden samsung arkadan iphone çakması telefon kullanan miboy
Uygulama ayarlarından ve sistem ayarlarından reklam ayarlarını kapatmayı beceremeyenlere telefon satışları yasaklanmalı bence...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ -
sadece giriş seviyelerde olma olasılığını düşündüm, orta seviye telefonlarında da var. yine de mantıksız olduğu için genel bir düzeltme yapılması gerekiyor.
biraz göz attım, kurulum başlangıcında kabul edilenlerden ötürü açıkmış gibi bilgiler var ama önce denemek gerek. hele bakalım, sonuçları görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 28 Ekim 2025; 23:32:41 >
Vivocuyum ben
bize kalsa öyle ancak, burada üretici yerine bilgisiz tüketiciye kör eleştiri yapman mantıklı değil.
şöyle düşün:
eline geçen her samsung telefonda dosya yöneticisini ya da temel gömülü sistem uygulamalarından birini açınca reklam yok, fakat xiaomi, redmi de girince doğrudan reklam var. sence bunun tüketicinin bilgisizliği ile ilgisi var? buna, bilmeyenler üzerinden kazanç sağlamak amaçlı dayatma denilebilir ancak.
kendim xiaomi, redmi kullanmadığım için sadece dosyalarıma girip bakarak aldığım sonuçlardır bunlar. gömülü sistem uygulamalarında reklam seçeneği bile olmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kamera kalitesi için zaten o bölgede ekran olmaması gerekir. Sorun yok gayet güzel tasarım.
|
|
bugun haber basliklarinin masallahi var devaminin gelmesi dilegiyle
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt