Şimdi Ara

BEKLEYEN SMS İPTALİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam burda bilgili olan arkadaşlar olabilir bu konuda o yüzden buraya açma gereği duydum.
    GÖNDERİLMİŞ FAKAT ULAŞMADAN BEKLEYEN BİR SMS MESAJINI İPTAL ETMEK MÜMKÜNMÜ?
    PROGRAM VEYA GSM OPERATÖRÜ İLE OLABİLME İHTİMALİ VARMIDIR?
    Böyle durumlarla karşılaşan arkadaş varsa ne yapmamız gerektiğini söyleyebilir mi?
    MESAJ GEÇERLİLİK SÜRESİNİN BU DURUMLA ALAKASI VARSA GÖNDERDİKTEN SONRA DÜŞÜREBİLİRMİYİZ?

• Ben siliyorum mesajı..Gitmiyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

Ben siliyorum mesajı..Gitmiyor o zaman

mesaj gitti de iletilmedi beklemede.
    neyi siliyorsun beklemede olan iletim raporunu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerim

quote:

Ben siliyorum mesajı..Gitmiyor o zaman

mesaj gitti de iletilmedi beklemede.
    neyi siliyorsun beklemede olan iletim raporunu mu?

iletilmeyen mesajı telefondan siliyorum
  • Eski telefonlarda msjin kac gun bekletilecegi ayari vardi 1 gun secince 24 saatte iletilemezse iptal oluyordu ama simdi var mi bilmiyorum
  • dostum gönderilenler kutusundaki mesajımı siliyorsun anlamadım ki?
    gönderilenlere kaydetmiyor telefon mesajları.
    gönderilmiş bi mesaj var beklemede henüz kullanıcı almadı. onu bi şekilde iptal etmek istiyorum iletilmesin diye onu soruyorum yani bunu GSM HAT firmasi avea turkcell gibi onlar iptal edebilirmi ? böyle bişey mümkünmü yada biz yapabilirmiyiz diye sordum sen sanırım gönderilenlerden siliyorsun mesajı :) kaydetmiyorki silelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Eski telefonlarda msjin kac gun bekletilecegi ayari vardi 1 gun secince 24 saatte iletilemezse iptal oluyordu ama simdi var mi bilmiyorum

mesaj geçerlilik süresi yeni tellerdede var ama giderken maximumdaydı sanırım daha sonra 1 saate düşürdüm ayarlardan ama sanırım olmadı. bunu gsm hat şirketi halledebilirmi acaba müşteri hizmetleri felan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS onayı
    3 yıl önce açıldı
    Migros hemen sms onay
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum gönderilenler kutusundaki mesajımı siliyorsun anlamadım ki?
    gönderilmiş bi mesaj var beklemede henüz kullanıcı almadı. onu bi şekilde iptal etmek istiyorum iletilmesin diye onu soruyorum yani bunu GSM HAT firmasi avea turkcell gibi onlar iptal edebilirmi ? böyle bişey mümkünmü yada biz yapabilirmiyiz diye sordum sen sanırım gönderilenlerden siliyorsun mesajı :) kaydetmiyorki silelim.

dostum ben senin durumuna bu aralar 2 kez düştüm ikisinde de 3 gün içinde iletilemedi raporu geldi. 3 gün süre tanımak gerekiyor galiba :s ayrıca artık giden gitti bu süre zarfı geçmeden karşı telefonu açarsa her türlü o mesaj gider bence, kurtuluşu yok yani
  • telefonundan kaynaklı anlaşamıyoruz seninle. kendimden örnek vereyim. motorola kullanıyorum. mesaj kutumda gelen ve giden mesajlar var. "gönder" tuşuna her bastığım mesaj telefonumda giden mesajlarda kaydediliyor karşı tarafa iletilse de iletilmese de. iletilen mesajların yanında ekran-ok iletilmeyen mesajların yanında ise sadece ok işareti çıkıyor. işte ben o sadece ok işareti çıkan, benim gönder dediğim ama karşı tarafa iletilmeyen mesajı seçip seçeneklere basıp sil dediğimde o mesaj karşı tarafa iletilmiyor hiç bir zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 2 Nisan 2011; 1:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverscreen

quote:

dostum gönderilenler kutusundaki mesajımı siliyorsun anlamadım ki?

dostum ben senin durumuna bu aralar 2 kez düştüm ikisinde de 3 gün içinde iletilemedi raporu geldi. 3 gün süre tanımak gerekiyor galiba :s ayrıca artık giden gitti bu süre zarfı geçmeden karşı telefonu açarsa her türlü o mesaj gider bence, kurtuluşu yok yani

bende işte onu diyorum belki müşteri hizmetleri felan iptal etmeye yetkilidir ne bileyim o yüzden sordum bilgili arkadaş cikar diye. giden gitti ama beklemede işte belki bi umut bi şekilde iptal olur diye düşündüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Eski telefonlarda msjin kac gun bekletilecegi ayari vardi 1 gun secince 24 saatte iletilemezse iptal oluyordu ama simdi var mi bilmiyorum

mesaj geçerlilik süresi yeni tellerdede var ama giderken maximumdaydı sanırım daha sonra 1 saate düşürdüm ayarlardan ama sanırım olmadı. bunu gsm hat şirketi halledebilirmi acaba müşteri hizmetleri felan?

Arayip sorsana MHyi =) buyuk ihtimal etmezler ama
  • quote:

telefonundan kaynaklı anlaşamıyoruz seninle. kendimden örnek vereyim. motorola kullanıyorum. mesaj kutumda gelen ve giden mesajlar var. "gönder" tuşuna her bastığım mesaj telefonumda giden mesajlarda kaydediliyor karşı tarafa iletilse de iletilmese de. iletilen mesajların yanında ekran-ok iletilmeyen mesajların yanında ise sadece ok işareti çıkıyor. işte ben o sadece ok işareti çıkan, benim gönder dediğim ama karşı tarafa iletilmeyen mesajı seçip seçeneklere basıp sil dediğimde o mesaj karşı tarafa iletilmiyor hiç bir zaman.

vallahi güzel bi telefonmuş o :) bizimki gönderilenlerede kaydet demedik. kaydetmiyor. ama sanmıyorum kaydetsede mesaj gitmiş olur yani sende böyle bi özellik varsa süper bişey. şanslısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.