Şimdi Ara

Bekleyen Provizyon İşlemleri Ne Demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
40.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı ile internet üzerinden yeni yeni alışveriş yapmaya başlayan biriyim. Paypal üzerinden olmak üzere yaptığım alışveriş sonrası kartımdan çekilmesi gerekilen meblağ "bekleyen provizyon işlemleri" arasında görünüyor. Bu durum ödemeyi yapma konusunda herhangi bir sorun çıkarır mı? Bu provizyonu işleme koymak için benim bir şey yapmama gerek var mı yoksa kendi kendine işlem yapılacak mı?

• İşlemin daha faturalandırılmamıştır. Genelde gün sonu veya ilk mesai başı faturalandırılır ve hesap hareketlerinde gözlemlenir. Tek paypal değil yaptığın 10 işlemin 9 unda bu vardır. Ben dikkat ettim finansbankın kredi kartı ile alışveriş yaptığımda finansbank pos cihazı olanlar direk geçiyor ama başka bankanın pos cihazından çekildimi provizyona aktarıyor.
  • kkarti onayi gibi bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

İşlemin daha faturalandırılmamıştır. Genelde gün sonu veya ilk mesai başı faturalandırılır ve hesap hareketlerinde gözlemlenir. Tek paypal değil yaptığın 10 işlemin 9 unda bu vardır. Ben dikkat ettim finansbankın kredi kartı ile alışveriş yaptığımda finansbank pos cihazı olanlar direk geçiyor ama başka bankanın pos cihazından çekildimi provizyona aktarıyor.

dönem içi bilgilerde 200 lira borç görülüyor. Provizyonda bekleyen işlem miktarı ise 300. Ben bu durumda 500 lira yatırırsam borcumun tamamı kapanmış olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.