|
Beklenen oldu: Skype, bugün itibarıyla kapatılıyor

-
-
Alternatif çok olduğu için güle güle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft'un batırdığı bir proje daha.
-
Team'e alışamadım arayüzü pratik değil kötü duruyor yakında onu da kapatırlar gibime geliyor.
-
Skype yüzünden Windows Live Messenger'ı kullanımdan kaldırmışlardı. Şimdi de Teams var diye Skype'ı kapatıyorlar. Yazılım devi sözde ama ne yaptıkları belirsiz.
Uyduruk işlerle uğraşacaklarına Messenger'la devam etselerdi şuanki WhatsApp'ın konumuna seneler önce gelmişlerdi.
Şu programın tadını yakalayamadılar bir daha, kullanıcıların ahı tuttu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Mayıs 2025; 15:46:27 > -
MSN'nin yeri çok baskaydi. skype'i hiç sevemedim oldum olasi. Bir sürü arkadasimla iletisimdeydim çogu gitmisti o dönemki geçiste.
-
- Önce sen kapat.
quote:
Beklenen oldu: Skype, bugün itibarıyla kapatılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Mayıs 2025; 16:03:58 >
-
Messenger i skype batırmışti şimdi de kendini batırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 5 Mayıs 2025; 16:52:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence Whatsapp yüzünden kapandı.
-
Vay be masadan eksiliyor birer birer dostlarrr
-
Klasik Microsoft hareketi.
1) Çok popüler ve geniş kitlelere yayılmış kült bir yazılımı satın al.
2) Yazılımın/platformun içinden geç, yok et.
3) Satın aldığın yazılımın yerine kendi çöp uygulamanı kullandırmaya zorla (Teams).
Mission completed.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Frutiger Aero mu deniyordu bu tarz arayüz için? 3D efektler, geniş panellere sahip kutucuklar vs..
Kesinlikle sosyal medyanın öncüsü ve atası olacak bir uygulama iken Skype ısrarı sonucunda aramızdan ayrıldı.
@mert1907 Katılıyorum, Teams'ı üniversite zamanından zorunlu olarak tanımış olanlar oldu. Bence de alelacele bir Slack rakibi üretmek için hazırlanmış eksik bir proje.
Bir diğeri de Google Chats/Allo/Hangouts. Sanırım Classroom yine idare eder konumda. Ki Google bile fark etti ki çoğu mesajlaşma yazılımına yol verdi ve RCS ile yoluna iMessage tarzında devam edeceğini açıkladı.
Şu an bu konuda Meta'ya rakip olabilen yok. Sadece kurumsal iletişimde Zoom ve Slack birer rakip olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 6 Mayıs 2025; 6:28:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaaa, siz hala MSN Messenger kullanmıyor/kullanamıyor musunuz?
Özleyenler için escatgor chat sitesinden MSN Lİve Messenger indirip kullanabilirsiniz.
Microsoftun çöp politikalarını boşverin. Skype ı oldum olası sevmedim. Şu anda dayattığı Teams de bir halta yaramaz bence. MSN Live Messenger ile devam.
-
Ulan sürekli kullanıyodum aktif olarak çıldırcam neyi kullansak kapatıyolar.
-
ekran paylaşımı yapabilen ve win7 cihazlarda çalışan alternatif öneri var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki şimdi ne olacak aynı hesap ile ve kişiler ile Microsoft teams a geçiş mi olacak az önce girmeyi denedim olmadı teams a
-
Acaba COVID zamanındaki inanılmaz fırsatı değerlendiremeyip de işi Zoom'a kaptıran o zamanki Skype'dan sorumlu üst yöneticiye ne oldu şu an? :)
Çok büyük bir fırsattı açıkçası Microsoft için.
Skype yüzünden Windows Live Messenger'ı kullanımdan kaldırmışlardı. Şimdi de Teams var diye Skype'ı kapatıyorlar. Yazılım devi sözde ama ne yaptıkları belirsiz. Uyduruk işlerle uğraşacaklarına Messenger'la devam etselerdi şuanki WhatsApp'ın konumuna seneler önce gelmişlerdi. ![]() Şu programın tadını yakalayamadılar bir daha, kullanıcıların ahı tuttu |
Microsoft'un batırdığı bir proje daha.
|
Klasik Microsoft hareketi.
1) Çok popüler ve geniş kitlelere yayılmış kült bir yazılımı satın al. 2) Yazılımın/platformun içinden geç, yok et. 3) Satın aldığın yazılımın yerine kendi çöp uygulamanı kullandırmaya zorla (Teams). Mission completed. |
Team'e alışamadım arayüzü pratik değil kötü duruyor yakında onu da kapatırlar gibime geliyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X