Şimdi Ara

Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben hem C3 hem Panda denedim. Kağıt üstünde Citroen daha konforlu ama ben net bir fark hissetmedim. Panda'yı eşim çok daha fazla sevdi.


    Benim takıldığım mevzu şu 11kW şarj opsiyonu. Öndeki kablonun 7.4kW ile şarj ettiği kesin. Satış temsilcilerinin bir kısmı yandan 11kW şarj edilebileceğini söylese de Fiat Türkiye sitesinde buna ilişkin hiç bilgi yok. Yurtdışı sitelerden baktığımda 11kW ekstra bir opsiyon. Ancak Türkiye'de öyle bir opsiyon listelenmiyor.



    Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylarwww.evspecs.org
    Fiat Grande Panda 44 kWh - tech specs and prices
    https://www.evspecs.org/tech-specs/fiat/grande-panda/44-kwh

    TR katalog


    Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylar

    Bu arada Ankara'da epey bir showroom ziyareti yaptım. Araç satışları bu lansman fiyatıyla iyi gibi algıladım. Önümüzdeki ay bir fiyat artışı bekleniyor. Şu an %0 faizli kredi kampanyası yok. İki kredi seçeneği var. Biri 200bin TL ama 35bin peşin ödemeli, kalan 11 ay için %0,79 faizli kredi sözde ancak o ilk peşin ödemeyle %3'ten daha fazla bir faiz oranına karşılık geliyor en sonunda. Panda için %3.3 civarı üzerinde, peşin ödemesiz bir kredi seçeneği de var, onu dün itibariyle %2.99'a çektiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 26 Ekim 2025; 10:14:14 >
    _____________________________




  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    Cam suyu ve uyduruk filtreyi değiştirmek için 7200 TL işçilik alan MG mi? Öyle aklımın bir ucundaydi, direkt eledim müşterileri bildiğin aptal yerine koyuyorlar o halde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 26 Ekim 2025; 11:1:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Dakka başı reklamı dönüyo TV de

    Nafile çabalar Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Araçların garantisi bitmeyene kadar böyle kitliyorlar maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız, aracı teslim aldınız mı? Nasıl ilk izlenimleriniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hatipoglu kullanıcısına yanıt

    Aldık, eşim kullanıyor. Ben çok memnun kaldım. Dizel aracıma göre çok sessiz ve konforlu geldi. Torku düşük deniyor ama hızlanması hiç öyle hantal falan değil, basarsan çok da güzel hızlanıyor.

    Eski aracımız bmw idi, her bindiğimizde, her gaza basmada bir arıza çıkarıyordu, binmeye korkar olmuştuk, çarşamba ve pazar günleri yağ ekliyordum araca.

    Elektriklide motor şanzıman turbo gibi parçalar olmadığından gönül rahatlığıyla biniyoruz. Fiyat olarak da araç olarak da en doğru kararı vermişim. Çocuklar bayılıyor, her yere panda ile gitmek istiyorlar. İçi falan da eğlenceli, araç da konforlu. Şimdilik böyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, kazasız belasız ağız tadıyla kullanın inşallah. Biz de yarın teslim alacağız inşallah aracı. Topolino Plus vardı, onu sattık bunu aldık. Daha çok eşimin kullanacağı, şehir içi kullanımına yönelik evin ikinci aracı olarak aldık. Tek problem, kapalı otoparkı olmayan, araçlarımızı caddeye park ettiğimiz bir sitede yaşıyor olmamız. Bina eski, muhtemelen alt yapısı da monofaze'dir. İlk apartman toplantısında bahçe duvarına wallbox türü bir şey kurmanın iznini almaya çalışacağım. Gerçi yürüme mesafesindeki AVM'de AC istasyonlar var ancak evde şarj etmek elbette daha ekonomik olur.

    _____________________________
  • Size de hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Wallbox iyi olur gerçekten. Maaliyet avantajı bir yana, sadece size ait olması ayrı bir konfor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Kia Soul +Citroen C3 + Suzuki İgnis kombinasyonu Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylar 

    _____________________________
  • Aracın hem broşüründe, hem kılavuzunda 205/55 R17 lastik diyor, Ancak aracın üzerinde 205/50 R17 lastik var.




    Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylar


    Beklenen Fiat Grande Panda’nın Türkiye fiyatı belli oldu: İşte detaylar

    Aracın kılavuzunda Geçerli tüketim ve ortalama tüketim kWh/100 km veya km/kWh cinsinden gösterilir gibi yazmış elektrikli versiyon için. Maalesef bu bilgiye ulaşamıyorum. Ayrıva yolculuk sonu sayfası da çıkmıyor sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 1 Kasım 2025; 19:5:43 >
    _____________________________




  • Herkes fiyatını fazla bulmuş.

    Eşimi için 2025 model bir araç bakıyorduk. İkinci el Clio baktım, 1280 den aşağı kazasız araç pek yoktu. Corsa baktım 1300 lerden aşağı bulamadım. Bir elektrikli aracımız olduğu ikinci aracı benzinli alalım diye düşünüyorduk ama bu fiyatları görünce, Fiat'a da bir bakalım dedim. Panda'yı daha önce görmüştüm, eşim de gördü ve bayıldı. Test sürüşü de yaptık. Kaporayı verdik.

    Demek istediğim 1400 lü fiyatlara alınabilecek güzel bir araç. Özellikle sadece şehir içi kullanım olarak, ikinci araç olarak kullanacaklar için. Tabi keşke, 1 milyon altı araç bulsak da alsak, ben de çok isterim, bu fiyatlar gerçekten fazla ama yapacak bir şey yok şu an için.

    _____________________________
    Matematikçi, karanlık bir odada, orada olmayan siyah bir kediyi arayan kör bir insana benzer.
  • 1 ay oldu aracı alalı, deneyimlerimi paylaşayım:


    Elektrikli ilk otomobilimiz ve şarj istasyonlarından şarj etmemize rağmen çok ekonomik tüketimi olduğunu görmek bizi sevindirdi. Rejeneratif frenle tek pedal kullanım güzel.


    Aracın kılavuzunda geçerli tüketim ve ortalama tüketim kWh/100 km veya km/kWh cinsinden gösterilir gibi yazmış elektrikli versiyon için. Maalesef bizim ekranımızda bu bilgiye ulaşamıyorum. Yolculuk sonu sayfasında da çıkmıyor maalesef; sadece sürüş süresi ve kat edilen km bilgisi çıkıyor. Ayarlarında bunu gösterecek bir ayar da bulamadığımda göre muhtemelen bizim versiyonda yazılımsal olarak bu bilgiler kapalı olsa gerek.


    Yukarıda bahsettiğim yandan AC şarj hızı ile ilgili bilmece devam ediyor. Öndeki kablonun 7.4kW ile şarj ettiği kesin. Yandan gerçekten 11kW destekleyecekse paraya kıyıp bir AC kablo alabilirim. Yandan da 7.4kW maksimumsa boşuna para harcamış olacağım. Bunu çözmek için ödünç bir 11kw kablo bulmam lazım.


    Öndeki entegre şarj kablosunu şarj sonrası yerine yerleştirirken sığdırmakta epey zorlanıyoruz. Bir kaç kez geri dışarı çıkarıp tekrar koymaya çalışıyoruz. Pratik gelmedi bize ya da biz iyi beceremiyoruz.

    Bir de önden entegre şarj kablosu ile şarj ederken tüm kabloyu çıkarmak diye bir öneri görmedim kitapçığında. İçeride sarılı bir kablonun ısınma riski olabilir mi diye bir endişem vardı. Gerçi şarj sonrasında kabloda belirgin bir ısınma farketmedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 23 Kasım 2025; 20:37:46 >
    _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.