|
Ben hem C3 hem Panda denedim. Kağıt üstünde Citroen daha konforlu ama ben net bir fark hissetmedim. Panda'yı eşim çok daha fazla sevdi. Benim takıldığım mevzu şu 11kW şarj opsiyonu. Öndeki kablonun 7.4kW ile şarj ettiği kesin. Satış temsilcilerinin bir kısmı yandan 11kW şarj edilebileceğini söylese de Fiat Türkiye sitesinde buna ilişkin hiç bilgi yok. Yurtdışı sitelerden baktığımda 11kW ekstra bir opsiyon. Ancak Türkiye'de öyle bir opsiyon listelenmiyor. Fiat Grande Panda 44 kWh - tech specs and prices https://www.evspecs.org/tech-specs/fiat/grande-panda/44-kwh![]() Bu arada Ankara'da epey bir showroom ziyareti yaptım. Araç satışları bu lansman fiyatıyla iyi gibi algıladım. Önümüzdeki ay bir fiyat artışı bekleniyor. Şu an %0 faizli kredi kampanyası yok. İki kredi seçeneği var. Biri 200bin TL ama 35bin peşin ödemeli, kalan 11 ay için %0,79 faizli kredi sözde ancak o ilk peşin ödemeyle %3'ten daha fazla bir faiz oranına karşılık geliyor en sonunda. Panda için %3.3 civarı üzerinde, peşin ödemesiz bir kredi seçeneği de var, onu dün itibariyle %2.99'a çektiler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 26 Ekim 2025; 10:14:14 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı