Şimdi Ara

beklenen canak anten cıktı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Topic konusu olan ürün tv tüpüne benziyor

Ama iyi bir görüntüsü var verim tam olursa
  • umarım yeterli derecede çekim kalitesi vardır ya da kısa zamanda daha da geliştirilirde şu koca çanaklardan kurtuluruz..
  • Arkadaş hangi memlekette kurdunuz,bizim sivas ellerinde çekermi acep.
  • Arkadaşlar şu anda bu ürün en uygun olarak kampanyada ve 50 YTL(kargo-montaj hariç)
    ben almayı düşünüyorum ancak verimi konusunda hala tam bir yargıya varamadım inceleme yapılmış olmasına rağmen...inceleme yapan arkadaşıma çoook içten teşekkürlerimi sunmakla beraber bizimle zaman içerisinde edindiği tecrübeleri ayrıntılı olarak biraz daha paylaşırsa bizde bu ürünü almayı düşünelim ciddi olarak...Saygılar...
  • bende bimeks de sunny marka olanını görmüştüm
  • Bende (motorsuz) tek bir çanakla bütün uydular seyredilebiliyor gibi anladım. hay aksi yanlış anlamışım..
    Çanağı olanlar için boşa masraf. yeni çanak alacaklar düşünebilir tabii...
  • güzelmiş
  • yakinda daha kucukleri de cikar
    hatta tv ustune konacak kadar kucukleri de cikar..
    Teknoloji iste boyle bir sey
    selamlar
  • Uydu anteni ve TV üstü biraz fazla iyimser olmuş ama en azından DVB-T için bu mümkün...
    quote:

Orjinalden alıntı: felmali

yakinda daha kucukleri de cikar
    hatta tv ustune konacak kadar kucukleri de cikar..
    Teknoloji iste boyle bir sey
    selamlar
  • u antende ben de aldım. Sunny markalısını. merak ettğim bişey var. bu anten evin içinden onunde sadece cam varken çekermi?
  • Antenin boyut olarak az yer kaplaması,ve görüntü kirliliğini en aza indirmesi güzel.Teknoloji kendini çok çabuk yeniliyor zaten.Ama çokda gerekli bir ürün değil bence,niye diyeceksiniz.Şuanda TR'de karasal yayınlar test aşamasında sanırsam.Çok değil birkaç yıl içinde karasal yayın oldukça yaygınlaşacak.Devasa uydu antenlerine gerek kalmayacak,dolaysıyla görüntü kirliliğide daha aza inecek.

Karasal Sayısal Yayın Nedir :

Yayınların izleyicilere iletilmesinde Local vericiler kullanılarak yapılan Digital yayın türüdür.. Gelişen global teknolojinin sonucu birçok Avrupa ülkesinde faaliyette olan bu sistem ülkemize de ulaşmıştır. Bu sisteme DVB T ( Digital Video Broadcast Terrestrial) adı veriliyor. VHF/UHF anten yardımı yada yöresel pozisyonunuza göre farklı anten türleri ile yayın alınabilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 15 Aralık 2007; 12:48:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

u antende ben de aldım. Sunny markalısını. merak ettğim bişey var. bu anten evin içinden onunde sadece cam varken çekermi?

miyagi007

Anteni almışsınız. Hayırlı olsun.
    Ancak anten sizin elinizde, cam kenarında cekermi diye soracağınıza denesenenize.
    Götür anteni cam kenarına tak. Çekiyormu çekmiyormu gör. Hem sen merakından kurtul hemde bize gelişmelerden bilgi ver.
    Haydi kolay gelsin.
  • bu anteni daha yeni gördüm en bizim buradaymış fabrikası yahu bugün gidip bakacağım üstelik wifi antenleride yapıyorlarmış hayırlısı
  • acele etmemek lazım daha iyileri çıkar veya daha gelişmiş olanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEYLİKDÜZÜ

bu anteni daha yeni gördüm en bizim buradaymış fabrikası yahu bugün gidip bakacağım üstelik wifi antenleride yapıyorlarmış hayırlısı

uygun fiyata kaliteli wifi anteneri varsa haberimiz olsun.
  • güzel
  • güzel
  • Gerçekten güzelmiş. Acaba bunun daha büyük versiyonları varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.