Şimdi Ara

Bekir'in Milli Takımda Ne İşi Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egemen ve serdar ağır diyoruz o yüzden 11'De oynuyor diyoruz ama milli takımda ne işi var

• O değil de, ilk 11'de birsürü yetenekli futbolcuyu ilk defa bu kadar bir arada görüyorum şoklardayım..Tek sırıtan Mehmet Topal ve Bekir..Bunların yerine Emre Belözoğlu ve x kişi olsa daha da güzel olurdu, bunun dışında Nuri'yi ilk 11 çıkarabilme zekası gösterdiği için tebrik ederim..Hep bunu bekliyordum..Sercan, Arda her zaman ilk 11 olması gereken kişilerdi ve koymuş..Türkiye sıradan avrupa ülkesi gibi top oynamamalı, yetenekli 11 kişiyle şov yapmalı, tıpkı 2002 dünya kupasındaki gibi bir potansiyelimiz var, umarım kalan kazmaları da ortadan kaldırır..
  • he ya niye pique 'yi almamış kadroya abdullah hoca anlamadım sakatlığı var herhalde
  • Ömer Toprak nasıl kadroya giriyor ben onu anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

he ya niye pique 'yi almamış kadroya abdullah hoca anlamadım sakatlığı var herhalde

+1907

zaten hazırlık maçı asları fazla oynatmıyor ama bence bu ülkenin as stoper 2 lisi semih-bekir olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

he ya niye pique 'yi almamış kadroya abdullah hoca anlamadım sakatlığı var herhalde

+1907

zaten hazırlık maçı asları fazla oynatmıyor ama bence bu ülkenin as stoper 2 lisi semih-bekir olmalı.

Serdar Aziz varken neden Pique ile uğraşsın zaten ? Sezer Özmen, Kemal Tokak, Hüseyin Tok, Mahmut Tekdemir, Aykut Demir Bekir'den iyidir.
  • Çekler bizden daha genç, diri, hızlı, güçlüler..Biz ise onlardan ve diğer avrupa ülkelerinden daha yetenekliyiz..Ama iyi bir yönlendirme yapamıyoruz, organize edemiyoruz futbolcuları..Kadrodaki 2-3 kazma işi bozuyor, bunu anlamadığımız sürece uzun vadeli başarı beklemeyin..Bireysel olarak değerlendirme yapmaya gerek yok, takımda Arda, Nuri gibi Çeklerin rüyasında göremeyeceği yetenekler var ama olmuyor, bu kafayla da olmaz..Açsın Abdullah Avcı, 2002 dünya kupasındaki Türkiye'yi izlesin, onu uygulamaya çalışsın..Brezilya'yla dalga geçen futbolu görsün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

quote:

quote:

+1907

Serdar Aziz varken neden Pique ile uğraşsın zaten ? Sezer Özmen, Kemal Tokak, Hüseyin Tok, Mahmut Tekdemir, Aykut Demir Bekir'den iyidir.

bekir röveşata çekiyor hocam ondan milli takımda

• Konuyu açan fenerbahçeli hadi başka takımlı olsa anlıcamda... Semih ve bekir şuan milli takımın en mantıklı ikilisi olur sen bi kenarda oturan adamlara bak en son bekire gel. insan futbolcusunu savunur sen millet bekire laf söylesin diye konu açmışın.
  • Milli takımın neden bu kadar çok gol yediği sorusunun yanıtı gün gibi ortada değil mi? Fenerbahçe defansı...

Bu arada spikerin bir repliği:

"Takımın kuruluşu yanlış, Mehmet Topal'ın yanına iki oyuncu, bir Selçuk..."
  • İlker Yasin bugün döktürüyor yalnız..Ne diyorsa doğru..Biz kendi yarı sahamızı 2,5 dkda geçiyoruz, Çekler 12 snde dedi..Fark bu..
  • hoca gençleşme diyor gençleşme diyor bekirin yaşa bak semihin yaşa bak. ayrıca arkadaşlar ömer toprak tartışılacak bir adam değil kalitesi belli ama. şu renk taraftarlığını bırakın semih 3-5 gömlek üstün bekirden.
  • quote:

quote:

quote:

+1907

guardiola da geldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1907

guardiola da geldi

Bak bir söz var, gerçi liseliler bilmez ama kusura bakma. Laf söyledi balkabağı.. diye gidiyor.

• bekir stoperse,... gerisini bulamadım ya la
  • Kimse Semih'ten bahsetmemis.

Enteresan.

Ilk 11 i hakeden tek defans oyuncusu.
  • Türk stoperlerin şuanki form durumları göz önünde olunca en iyi 2li Semih kaya ve Ömer toprak olur.
    Ama nedense 3 büyüklerin ağızlarının suyu akarak istediği Serdar aziz alternatif olarak bile görülmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

O değil de, ilk 11'de birsürü yetenekli futbolcuyu ilk defa bu kadar bir arada görüyorum şoklardayım..Tek sırıtan Mehmet Topal ve Bekir..Bunların yerine Emre Belözoğlu ve x kişi olsa daha da güzel olurdu, bunun dışında Nuri'yi ilk 11 çıkarabilme zekası gösterdiği için tebrik ederim..Hep bunu bekliyordum..Sercan, Arda her zaman ilk 11 olması gereken kişilerdi ve koymuş..Türkiye sıradan avrupa ülkesi gibi top oynamamalı, yetenekli 11 kişiyle şov yapmalı, tıpkı 2002 dünya kupasındaki gibi bir potansiyelimiz var, umarım kalan kazmaları da ortadan kaldırır..

Mevlüt Erdinç
  • Yalnız kazmaların çoğu Fenerli
  • Bekir aslında potansiyeli olan bir defans, bazen iyi oynuyor, bazen kötü oynuyor..

Şu sıralar kötü, oynaması anlamsız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.