Şimdi Ara

Bekir avşarın kitlesi ve dh hariç diğer yerlerdeki yorumların mutlu ettiği gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekir hocanın videolarında yorumlara bakarsanız %80 +90 tyt +60 ayt yapmış tek tük 70 tyt felan görüyorum burdada öyle malumunuz çoğu kisinin tyt +90 bunları görünce moral biraz bozuluyor tabi ama gri koç ve türevlerinin kitlelerindeki yorumlar benim moralimi yerine getiriyor.Bazen türkiyede ilk 10 bine giricek herkesmi böyle mecralarda takılıyorki diye düşünmüyor değilim heryerde mantar gibi +90 tyt yapanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınava 2.5 milyon adam giriyor dikkate alınan kısım %4-5 zaten

• yok kardeş 5 milyon kişi girdi aytye ne 2.5 milyonu
  • ilk 50k'da asıl kapışma var zaten
  • Ben Bekir Avsar videolarinin altindaki yorumlari gorunce mutlu olmustum aslinda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altımda yorum yazan biri var bloklu olduğundan göremiyorum fakat ne yazdığını tahmin etmek güç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: lol567

ilk 50k'da asıl kapışma var zaten
    aynen yığılma o aralıkta daha can yakar gibi geliyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskolastik

Ben Bekir Avsar videolarinin altindaki yorumlari gorunce mutlu olmustum aslinda
    hocam senin netler ve hedef yüksek olduğundan olabilir

• Adamin kitlesinin hedefi cok yuksekti zaten o yuzden o netler cok degil gibi geldi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlıkta belirtilen iki mecranında öğrenci profili yüksek. O yüzden normaldir hep iyi netlerin yazılması. Hem ne bekliyorsunuz ki kaç net yaptığını internete yazan adamdan. 20 tyt 10 ayt yaptım yazacak hali yok ya. Sınavı sınavdan sonra bile sınavı ciddiye alıyorsa yüksek netler yapmıştır tabiki.Elbette 90 lar 60 lar havada uçuşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 18 Temmuz 2018; 18:7:58 >
  • Bekir Avşar'ın kendi öğrencileri iyi zaten videolarından belli adam S class toplamış resmen Youtube'daki kitlesi forum kadar iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 18 Temmuz 2018; 18:8:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Bekir Avşar'ın kendi öğrencileri iyi zaten videolarından belli adam S class toplamış resmen Youtube'daki kitlesi forum kadar iyi değil.
    Bi videoda diyor zaten ilk 20k hedefi olmayan beni takip etmesin diye adam hedefi yüksek olan bi kitlesi olsun istiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.