< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felis.Domesticus -- 16 Eylül 2020; 17:44:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felis.Domesticus -- 16 Eylül 2020; 17:44:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cidden bahsetmeyin şu adamdan yoksa daha da değerli sanacaktır kendini
|
Yav ben takipten çıktım gitti artık kime ne satıyorsa satsın boş boş şeylere vaktinizi harcamayın.
|
Haklısınız, ancak alıcı var. Mikroekonomideki basit arz-talep ilişkisi, yani eminim ki aylık 80 TL de yapsa bu içeriği tüketecek olan bir sürü fosforcu var. Keşke böyle yapmasaydı hoca. Hiç etik olmadı. Erken erişim veriyoruz ayağına ücretli katıl butonu yapsa da satardı yani.
|
bu adam 2019dan beri kendisiyle celismeye baslamisti zaten
bir gun a diyor bir gun b diyor isin sonunda ben demiştime getiriyor basarili olan adamlarin cogu bekir olmasa da basarir zaten gaz arıyorlar onlar sadece ki 1 sene onceye kadar aglayacaksaniz oynamayalim , burasi derece kanali derken bakiyorum simdi gri koctan farki kalmamis neredeyse NOT: 18 VİDEOLARİ DURSA İZLERİM CİDDEN O ZAMAN İYİYDİ SİLİO Kİ ADAM |
Derece isteyen adam otursun konuları güzelce tarayıp soru bankası ve deneme temizlesin. Bırakın şu para avcılarını kendilerini nimetten sayıyorlar.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB5792671 -- 16 Eylül 2020; 18:12:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 16 Eylül 2020; 18:14:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |