Bekir Avşar'a üyeler

-
-
palmiye tuzlu deli bekri bu hocaya niye bileğnmiş hayırdır? palmiye önermediği içindir belki.
-
yanıtları niye açmadan knk.
-
yanıtlara baktım babişko asuman olayı palmiyenin zoruna gitmiş galiba. ona sallamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 15 Ocak 2021; 21:6:36 > -
:d
-
kral hoca. her videosunu izlemişimdir. palmiye parafşar neden kızmış merak ettim
-
Bekir avşar durmadan siz isterseniz dünyayı değiştirirsiniz gibi şeyler diyor. Böyle konuşan bir insanı pek ciddiye alamıyorum. 4EVER BEHÇET HOCA
-
arkadaşlar bu adam reelist görünüp hayal satanların ekmeğini kestiği için böyle tepkiler alır.
-
bu akademiklink realist konuşuyor çok sevdim o yüzden malum kanallar hayal satıyor bu arkadaş hayal değiş gerçeği analiz edip ne yapılması gerektiğini söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palmiye bekir seneye twich açar artık -
gri koç bekirden daha gerçekci harbi bekire irrite olmaya basladım
En Beğenilen Yanıtlar

arkadaşlar bu adam reelist görünüp hayal satanların ekmeğini kestiği için böyle tepkiler alır. |
kral hoca. her videosunu izlemişimdir. palmiye parafşar neden kızmış merak ettim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X