Şimdi Ara

Bekçi köpeği hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim apartmanımız aile apartmanı. Daha 2 gün önce bahçe yapımı da tamamlandı. Geniş bir bahçemiz oldu. Dayımla bir köpek almayı düşünüyoruz bekçilik yapması için. Yavruyken alıp yetiştircez. Rottweiler, doberman ve alman kurdu arasindan birini alacağız, dayım sen anlarsın diye bana bıraktı seçimi. Apartmanda çocuklar olduğu için çocuklarla sorunu olmayan, koruma içgüdüsü güçlü olan bir köpek almak istiyorum tavsiyeniz hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irktan önce yetiştirme şekli ve doğru eğitim önemlidir. Bahçede yaşayacaksa sanırım AÇK daha uygun bir tercih olur.
  • Bekçi köpeği çok var ama benim tavsiyem rottweiler. Hem çok tatlılar yeri geldiğinde çok korkutucu ve dünyanın en iyi bekçi köpeklerinden biridir
  • Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama bahçede kalırsa soğuk doberman için biraz daha sıkıntı olabilir. Rotweiler ve alman çoban arasında seçim yapılacaksa rotweiler biraz daha sert mizaçlı ama iyi bir eğitimle halledilecek bir durum. Alman çoban tüy dökme olayı mevsimsel olarak artabilir. Ama ben alacak olsaydım alman çoban alırdım bekçiliğinin yanında gerçekten bir aile köpeği. Gerçekten çok yönlü bir köpek
  • Dogo argentino 1 numaradır ;) cesur, güçlü, sadık ve bütün aile bireylerini sahiplenen bir türdür. Bahçede onun için cennet gibidir :)

• Dişi bir alman çoban işinizi çok güzel görür. Güzel yetiştirirseniz ve ileride de anne olursa pamuk gibi olur. Bahçeye kimseyi sokmaz. Apartmandakilere de hiç bir zararı dokunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Dişi bir alman çoban işinizi çok güzel görür. Güzel yetiştirirseniz ve ileride de anne olursa pamuk gibi olur. Bahçeye kimseyi sokmaz. Apartmandakilere de hiç bir zararı dokunmaz.

Alman kurtları dışardan gelenlerle bile çok iyi anlaşıyor diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM yavru kuş buldum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz yetiştirmeyle alakalı gibi görünsede rot lar ve dobermanlar zahiplerine bile karşı bazen saygısız olabiliyor laman kurtları da korumadan çok arama kurtarma olarak yetiştirilen köpekler ama eğitim koruma olarak da verilebilir listenizde yok ama kangalları düşünürseniz kangallar gece köpeğidir genelde eğitimin de gece verilmesi uygundur sabaha kadar sürekli gezerler muhteşem koruma sağlarlar arkadaşın dediği dogolarda tam koruma köpeğidir bu 2 köpeğide es geçme dogolar ayrıca acayip kuvvetlidir 1-2 arkadaşımın kolunu çıkarmışlığı vardır gezdirme esnasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: savage81

biraz yetiştirmeyle alakalı gibi görünsede rot lar ve dobermanlar zahiplerine bile karşı bazen saygısız olabiliyor laman kurtları da korumadan çok arama kurtarma olarak yetiştirilen köpekler ama eğitim koruma olarak da verilebilir listenizde yok ama kangalları düşünürseniz kangallar gece köpeğidir genelde eğitimin de gece verilmesi uygundur sabaha kadar sürekli gezerler muhteşem koruma sağlarlar arkadaşın dediği dogolarda tam koruma köpeğidir bu 2 köpeğide es geçme dogolar ayrıca acayip kuvvetlidir 1-2 arkadaşımın kolunu çıkarmışlığı vardır gezdirme esnasında

Dogolar çok pahalı ve barınaktan vs yavru bulamam. Ben gebzede oturuyorum yazları çok sıcak oluyor ve kışın bile kangalın ihtiyacı olan soğuk olmuyor birde o hayvanı 2 metrelik zincire mahkum etmek istemiyorum yani onlar rott gibi degil özgür mizaçlılar

• ben zincir olacağını düşünmemiştim bahçede gezer diye düşünüyordum ohalde kangalı elemek lazım dogoda pahalı diye eledik ozamn sizin listeye geri dönersek eğitim kolaylığı yönünden kurt seçilmeli diye düşünüyorum
  • rottweiler aldım

• hayırlı olsun iyi mama ile besleme ye dikkat edin kalça displazisine çok açık köpeklerdir ve 4 aylık olduğunda kalça displazisi yönünden iyi bir hastanede yada ünv de kontrollerini yaptırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: savage81

hayırlı olsun iyi mama ile besleme ye dikkat edin kalça displazisine çok açık köpeklerdir ve 4 aylık olduğunda kalça displazisi yönünden iyi bir hastanede yada ünv de kontrollerini yaptırın

saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack41

rottweiler aldım

No ss no güven
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.