Şimdi Ara

Bekaretimi bir HİÇ uğruna kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaybettim evet ama niçin ? Aşık olduğum kız yüzünden, beraber olamadığımızdan acı çekmemek için başkalarıyla yatmak zorunda kaldım ve bunu tamda kendi isteğimle yapamamamdan dolayı. Yıllar evel eğlence mekanında tanıştığım bir kızla flörtleştik, benimle yatmak istemişti (bulgar biriydi) bende kabul etmiştim. O zamanlar 19 yaşındaydım.

Sonra çok daha yanlış şeyler yaşadım. 3 kez paralı ilişkiye girdim, ilk ikisi yine o aşk acısı yüzündendi. Yine aynı şekilde acımı giderip unutabilmek için yapmıştım. Sonuncusu ise ilk kez kendi isteğimle olmuştu çünkü o kızı artık sevmiyordum, çoktan unutmuştum.

Keşke bir kez olsun beni anlayan biri olsaydı, bu yaşadıklarım bana çok ağır geldi. Eskiden çok duygusal biriydim. Sevdiğim kişiyle sıcak yuva kurabilmek hep en büyük hayallerimden biri olmuştu, ancak o şekilde butünlenmiş ve güçlü olabilirdim. Fakat umduğum gibi olamadı malesef, tüm benliğim paramparça olmuştu.

Artık bu sahte realiteden uzaklaşarak bilincimin sonsuz derinliklerine, zamanın durduğu yere ilerliyorum. Bilincimin her şeyi mümkün kılacağı, tüm kontrolü elimde bulundurabileceğim, mucizeleri kendimizin yaratabildiği sonsuz olasılıklar diyarına. Sahte gerçeklikten uzak, fiziksel doğadan gelen bir ilham kaynağının etkisi.

İyi ve duyarlı olmak güzeldir fakat yeterli degil. Mucizeye ihtiyacım vardı ve uzun bir aradan sonra onu elde ettim.

Şimdi bunu niye yazdım az buçuk tahmin etmişsinizdir.

Bir noktadan sonra insan tazelenmeye gereksinim duyar. İğrençliklerle dolu bu realiteden kopmak insan yapısını yeniden olgunlaştırır ama alışkanlık haline getirilmemelidir.

• csb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

csb
    Gerçek. Eskiden 11 yıl aşk acısı çektim, unutmak hiç kolay olmadı. Yaşamayan bilmez.
  • ah be bratım seni anlıyorum
  • Hocam senin cok guzel konularin oluyor
    Zevkle takipliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

ah be bratım seni anlıyorum
    Canım kardeşim şu son kısmı anladığından emin misin ?

"Artık bu sahte realiteden uzaklaşarak bilincimin sonsuz derinliklerine, zamanın durduğu yere ilerliyorum. Bilincimin her şeyi mümkün kılacağı, tüm kontrolü elimde bulundurabileceğim, mucizeleri kendimizin yaratabildiği sonsuz olasılıklar diyarına. Sahte gerçeklikten uzak, fiziksel doğadan gelen bir ilham kaynağının etkisi.

İyi ve duyarlı olmak güzeldir fakat yeterli degil. Mucizeye ihtiyacım vardı ve uzun bir aradan sonra onu elde ettim.

Bir noktadan sonra insan tazelenmeye gereksinim duyar. İğrençliklerle dolu bu realiteden kopmak insan yapısını yeniden olgunlaştırır ama alışkanlık haline getirilmemelidir."

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam senin cok guzel konularin oluyor
    Zevkle takipliyorum
    Sağ ol kardeşim. Bu hayat dramımın sadece ufak bir kesiti. Çok daha kötüleri yaşandı. Babamla ilgili eski olaylar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 7 Mayıs 2020; 11:20:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Canım kardeşim şu son kısmı anladığından emin misin ?

"Artık bu sahte realiteden uzaklaşarak bilincimin sonsuz derinliklerine, zamanın durduğu yere ilerliyorum. Bilincimin her şeyi mümkün kılacağı, tüm kontrolü elimde bulundurabileceğim, mucizeleri kendimizin yaratabildiği sonsuz olasılıklar diyarına. Sahte gerçeklikten uzak, fiziksel doğadan gelen bir ilham kaynağının etkisi.

Bir noktadan sonra insan tazelenmeye gereksinim duyar. İğrençliklerle dolu bu realiteden kopmak insan yapısını yeniden olgunlaştırır ama alışkanlık haline getirilmemelidir."

Alıntıları Göster
    yok knk burayı anlamadım

• en azından kaybetmişsin bizimki maşallah ayrılmıyor yanımızdan
  • Saçmalama, yuva kurdum desen karın gidecek seni aldatmaya kalkacak, ya da manyağın biri çıkacak. Hayat toz pembe değil. Show tv haberlerini izliyorum boyuna, la ne manyak karılar var

• Asla temiz bir kızla evlenemiyceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Asla temiz bir kızla evlenemiyceksin
    Gereksiz bir yakıştırma, mesele temiz kız değil, gerçekten çok sevebileceğim biriyle yuva kurabilmek. 11 yıllık aşk acısı bana büyük ders oldu. Tekrar aşık olmak istemiyorum ama sevmeye hala çok meyilliyim. Dıştan belli etmesem de o duygusallık hala içimde yaşıyor.
  • quote:

Gereksiz bir yakıştırma, mesele temiz kız değil, gerçekten çok sevebileceğim biriyle yuva kurabilmek. 11 yıllık aşk acısı bana büyük ders oldu. Tekrar aşık olmak istemiyorum ama sevmeye hala çok meyilliyim. Dıştan belli etmesem de o duygusallık hala içimde yaşıyor.

Alıntıları Göster
    Tamam ben çok sevebileceğin biriyle yuva kuramazsın demedim ki.Sadece yaptıklarından dolayı temiz bakir bir kızı hak etmiyorsun.Bu yüzdende asla temiz biriyle evlenemiyceksin.Dini inancın olsun yada olmasın.Gerçekler bunlar.

• 0 tane kız arkadaşım oldu
  • quote:

Tamam ben çok sevebileceğin biriyle yuva kuramazsın demedim ki.Sadece yaptıklarından dolayı temiz bakir bir kızı hak etmiyorsun.Bu yüzdende asla temiz biriyle evlenemiyceksin.Dini inancın olsun yada olmasın.Gerçekler bunlar.

Alıntıları Göster
    Boş laf kalabalıklarını geç, derdimin ne olduğunu üstte zibilyon kez belirttim. Sıcak ve duyarlı bir aile istiyorum.
  • rehberimde hiç bir kız kayıtlı değil sen beni düşün
  • quote:

Boş laf kalabalıklarını geç, derdimin ne olduğunu üstte zibilyon kez belirttim. Sıcak ve duyarlı bir aile istiyorum.

Alıntıları Göster
    O zaman başlığı öyle yazmıycan kapiş.

• quote:

O zaman başlığı öyle yazmıycan kapiş.

Alıntıları Göster
    Sen kimsin be senden akıl isten olmadı. Başlığı öyle yazım çünkü bekaretimi sevdiğim kişiyle kaybedemedim. Hadi ötede zırla şimdi, konuyu kirletme BLOKLUSUN.
  • Hocam iyi hoşta her yaptığınada bir bahane bulmuşsun. Neyse ders almakta bişey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

0 tane kız arkadaşım oldu
    Benim de çok eskiden sadece 1 tane olmuştu, bekaretimi alan kız. O da 1 hafta falan sürdü çünkü eski (2 yıllık) sınıf arkadaşıma aşıktım. Hemde delilercesine.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.